Rózsaszín tunika pattogatott kukoricával

Rózsaszín tunika pattogatott kukoricával

Rózsaszín tunika pattogatott kukoricávalKor: 1-2 év;
Szükséges anyagok:
4 amore rózsaszín szál sculuri és 1 barna scule;
Andrele 3. sz;
Horgolt No.2.5;
3 gomb.

A mű leírása:
Lány: Se monteza pe andrea cu fir roz 180 ochiuri si se tricoteaza 21 cm elastic 1×1, dupa care in randul urmator se vor tricota cate 2 ochiuri impreuna fata= 90 ochiuri.
Se vor tricota 5 cm punct jerseu.

Utána, se va tricota elastic 1×1 si se va realiza rascroiala manecii, scazand din ambele parti in fiecare al 2-lea rand 4-3-2-1 ochiuri. Se va tricota drept pana cand detaliul va avea o lungime de 36 cm de la primul rand, dupa care se vor inchide 14 ochiuri din centru pentru rascroiala gatului. Apoi fiecare parte se va tricota separate in felul urmator: Dinspre rascroiala gatului se vor inchide 4-2-2 ochiuri. Cele 20 ochiuri ramase se vor tricota drept pana la 38 cm de la primul rand dupa care se vor lasa pe o andrea ajutatoare. Cealalta parte se va tricota simetric.

Áradás: Se monteza pe andrea cu fir roz 90 ochiuri + cate 8 ochiuri pentru suprapunerea partilor = 106 ochiur. Se tricoteaza 21 cm elastic 1×1, dupa care in randul urmator se vor tricota cate 2 ochiuri impreuna fata= 53 ochiuri.
Se vor tricota 5 cm punct jerseu.Schita tunica roz cu floricele

Utána, se va tricota elastic 1×1 si se va realiza rascroiala manecii, scazand din ambele parti in fiecare al 2-lea rand 4-3-2-1 ochiuri. In randul urmator se vor inchide 3 ochiuri din centru. Se va tricota drept fiecare parte pana cand detaliul va avea o lungime de 38 cm de la primul rand, dupa care se vor inchide cate 10 ochiuri din centru (pentru fiecare parte) a nyakkivágáshoz, lasand in ambele parti de la rascroiala gatului cate 20 ochiuri pentru umeri care se vor lasa pe o andrea ajutatoare.

Pe partea a doua se vor realize 3 cheotoare, prima la 5 cm de la cele 3 ochiuri centrale inchise, a doua la 5 cm fata de prima si a 3 la 1,5 cm fata de a doua.
Cheotoare se vor realize dupa 2 ochiuri dinspre centru, tricotand 2 ochiuri impreuna fata, 1 élet.

Ujj: Se monteza pe andrea cu fir roz 94 ochiuri si se tricoteaza 6 cm, adaugand din amble parti in fiecare al 2-lea rand cate 1 ochi de 3 ori = 100 ochiuri.

Dupa 6 cm de la primul rand se vor scadea din ambele parti in fiecare al 2-lea rand 4-3-2-1 ochiuri, dupa care se va scadea cate 1 ochi din ambele parti pana cand pe andrea vor ramane 20 ochiuri. Cele 20 ochiuri in urmatorul rand fata se vor inchide.

végső: Se unesc ochiurile pentru umar prin metoda celor 3 andrele. Az oldalsó varratok készülnek, cusaturile manecilor.
Pentru finisarea rascroielii gatului, dinspre partea dos se monteaza pe andrea 86 ochiuri. Se vor tricota 12 randuri punct jerseu. Detaliul tricotat se indoaie spre partea fata si se coase ‘ochi in ochi’ pe partea fata a lucrarii.

Se monteaza pe andrea 26 ochiuri si se tricoteaza cu fir roz 94 cm elastic 1×1. A szemek lecsukódnak. Pe mijlocul braului se va coase modelul jacard prezentat in schema Banda tricotata se va fixa pe portiunea punct jerseu (5 cm) si se va croseta cu fir maro de jur imprejur in felul urmator:

1. sor: *3 ochiuri lant, 1 piciorus fara jeteu*, se repeta *-* dupa fiecare 2 ochiuri.
2. sor: In arca din 3 ochiuri lant se va croseta 3 picioruse cu jeteu, in arca urmatoarea 1 piciorus cu jeteu, in piciorusul fara jeteu – 3 picioruse cu jeteu si in arca urmatoare unde s-a crosetat un piciorus cu jeteu se vor tricota inca 2 picioruse cu jeteu.
Acest finisaj se va aplica si la guleras, Ujjú, cheotoare. (lásd a képet).
Se se cosurii gombok.

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *