újszülött zsákmány

Hogyan kell lennie a baba zsákmányának

A babacipő az első lábbeli, amely megvédi a lábát a hidegtől és a traumától, és végül, de nem utolsósorban bemutatja a puha zokniról az első, szilárdabb textúrájú zsákmányra való áttéréshez szükséges cipőket.

papuceii pentru bebelusi tricotati nou-nascutiLegtöbbször a szülők azon a véleményen vannak, hogy a babának nincs szüksége a csizmára, amíg el nem kezd járni vagy ülni az alján. Csak 6 hónapos kor után, Amikor a gyermek elkezd sétálni a bokor mentén, kelj fel, és később kezdj el járni, A zsákmány szükségessé válik. Teljes mértékben egyetértek ezzel a döntéssel, De nem kellemes-e látni egy pár zsákmányt és az újszülöttek lábát, Gyönyörű, ugyanakkor a lábuk mindig valami langyos.

Hogyan kell ezeknek a zsákmányoknak lenniük?

  • A zsákmánynak helyes és esztétikus formájúnak kell lennie;
  • Horgolni kell, oly módon kötötték, hogy a gyermek ujjai ne legyenek szorosan ragasztva, amikor cipőbe helyezi őket;
  • Kívánatos, hogy a lehető legkevesebb öltéssel készüljön. Ha öltések vannak, jól feldolgozni kell őket;
  • A szál, amelyből kötött, kívánatos, hogy természetes legyen. Sikeresen használható egy kifejezetten allergiát nem okozó gyermekek számára tervezett akril is;
  • A menetnek ellenállónak kell lennie a lehető legtöbb mosással szemben;
  • Amikor a gyermek elkezd megtanulni felkelni és járni, kívánatos, hogy olyan anyagból készült talppal rendelkező zsákmányt válasszunk, amely nem csúszik.
  • Ha a zsákmánynak tartozékai is vannak, Ellenőrizni kell, hogy mennyire jól varrják, mielőtt felveszi a baba cipőjét. Az összeszorított tartozékokat varrni kell, mert a gyermek könnyen eltörheti őket, és a szájába is teheti őket.
 

2 gondolatok errőlHogyan kell lennie a baba zsákmányának

  1. A zsákmány pontosan úgy van kötve, mint a 76. oldalon bemutatottak – Csizma újszülöttek számára (Akik a zöldön vannak, sárga),

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *