kabát kötött masnival

Kabát masnival

kabát kötött masnivalKor: 3 év;
Szükséges anyagok:
4 menetes tekercsek Baby Superwash Bouton d'or;
Andrele 5. sz;
1 gomb.

Kötési magyarázatok:
Zakó kettéköt Fonal.
Áradás: Szerelje fel a tűre 60 öltést és kössön 10 soros rizspontot, akkor újabb 40 soros mezpontot kötnek.
Mindkét oldalról tűre szerelik 28 öltéssel = 116 öltéssel, és az alábbiak szerint kötik:

1-28. sor: 10 öltés rizs pont, 96 öltés Jersey Point, 10 öltés rizs pont.
A következő 10 sor kötésre kerül: 10 öltés rizs pont, 28 öltés Jersey Point, 40 öltés rizs pont, 28 öltés Jersey Point, 10 öltés rizs pont.
Azután, nyakkivágást köt: 10 öltés rizs pont, 28 öltés Jersey Point, 10 öltés rizs pont, zárjon be 20 öltést, 10 öltés rizs pont, 28 öltés Jersey Point, 10 öltés rizs pont. Az utolsó 48 öltés egy hasznos tűn marad.

Jobb első oldal: Folytatja a kötést egy új tekerccsel és a tűvel balra öltve a jobb elülső oldalon. Így, 10 sort köt az alábbiak szerint: 10 öltés rizs pont, 28 öltés Jersey Point, 10 öltés rizs pont. A 10. sor végén további 14 öltés = 62 öltés kerül a tűre.
A következő 10 sor a következőképpen lesz kötve: 24 öltés rizs pont (nyakrés), 28 öltés Jersey Point, 10 öltés rizs pont.
Ezután 18 sor: 10 öltés rizs pont, 42 öltés mezben, 10 öltés rizs pont.
A következő sorban 28 öltés záródik (nyakkivágási ujj), akkor további 40 sort kötnek – 24 öltés Jersey pont, 10 öltés rizs pont.
További 10 sort köt rizsponttal, és bezárja az összes öltést.

A bal első oldal szimmetrikusan kötődik a jobbhoz.
végső: A részletek varratai készülnek (Ujjú, az elülső részletek oldalai).

Az íj rizsponttal kötődik.
Szerelje fel a tűre 14 öltést és kössön 80 sort, ami után a szemek lecsukódnak. Ezután szereljen fel 17 öltést és kössön rizspontot 30 sorba.
A 17 öltés kötési részletének szélei varrni fognak. A kialakított gyűrűn keresztül 14 öltésből kötött szalag halad át. A jobb első oldalon (fel) varrjon egy gombot. Az íj úgy varr, hogy elrejtse a gombot (lásd a képet). A bal első oldalon, a gomb mellett egy zár lesz.

 

28 gondolatok errőlKabát masnival

 1. Jó estét, gyere vissza köszönettel a legutóbbi magyarázatokért és egy új kérdéssel: Mit jelent két szálon kötni? Nagyon köszönöm, és mivel még csak most kezdem, más kérdések is felmerülhetnek az út során. Jó estét, Várom a mellényeket.

 2. Üdv újra, Igazából el sem kezdtem dolgozni, és máris elakadtam. Még mindig olvassa a jelzéseket, Rájöttem, hogy nem igazán maradok ugyanannyi öltés a hát végén: 48. Nem tudom, honnan jöttem, 10+28+10+20+10+28+10=116. És nem tudom, mi az az utolsó 48 öltés, amelyet egy hasznos tű andreán kell hagyni, és amelyből a jobb oldali eleje lenne. Elnézést kérek, ha túl ragaszkodó vagyok. Előre is köszönöm a pontosításokat.


 3. Cristina:

  Üdv újra, Igazából el sem kezdtem dolgozni, és máris elakadtam. Még mindig olvassa a jelzéseket, Rájöttem, hogy nem igazán maradok ugyanannyi öltés a hát végén: 48. Nem tudom, honnan jöttem, 10+28+10+20+10+28+10=116. És nem tudom, mi az az utolsó 48 öltés, amelyet egy hasznos tű andreán kell hagyni, és amelyből a jobb oldali eleje lenne. Elnézést kérek, ha túl ragaszkodó vagyok. Előre is köszönöm a pontosításokat.

  Ez a kabát egy kicsit másképp van kötve. Kezdje a hátával: 60 öltés. Ezután adjon hozzá mindkét oldalról 28 öltést, amelyek minden ujjhoz tartoznak. Az 1-28. sorban öltéseket kötsz a hátra és az ujjra.
  Amikor bezárja a 20 öltést a központban, mindkét oldalt külön-külön kötik.
  A segítő oldalon marad: 10 öltés hátulról, 28 pontos mezhüvely, 10 öltés rizs – rugalmas hüvely.
  Ezek az öltések továbbra is a leírás szerint fognak kötni.

 4. Üdvözlés, Alina!
  Általában akkor, amikor egy modellt nagyobb méretre adaptálok, A következőket teszem::
  1. Készítek egy mintát, amelyen átadom az intézkedéseimet.
  2. Kiválasztom a kötőcérnámat. A szóban forgó cérnával kb. 10-15 öltést tűzzünk a tűre, és kössük össze az alapmintát a tok mezepontjában.
  Körülbelül 10 kötött sor után végezzen mérést: Mérés cm hosszúságban és szélességben, így megtudom, hogy hány öltés tér vissza x cm-re és hány sor tér vissza x cm-re.
  3. Állítsa be a fenti méréseket a minta szerint, és számítsa ki, hogy hány öltést kell felszerelni az andreára, hány sort lehet kötni a nyakkivágási ujjig, hány öltést tudok bezárni a nyakkivágáshoz stb..
  És még egy tanács: Legyen óvatos és a használt szál. A pamut és a tiszta gyapjú belép a vízbe, Ebben az esetben szerelje fel a tűre 7-10 extra öltést. Kötött ruhák akrilból, A mohair idővel megnagyobbodik, ha nincs bélése- szerelje fel a tűre 7-10 öltéssel kevesebbet.
  A merinó általában megőrzi alakját és nagyon jól működik.
  Ha nem tudod kezelni, segítek az út során.
  Bafta!

 5. Köszönöm,sok. Én és a lányom kezdők vagyunk,horgolja ,nekem kötéssel. Még soha nem csináltunk ilyen nagyságrendű projektet. A lányom megtalálta ezt a kabátot, és megkért, hogy próbáljam meg csinálni. Nehéz,de a te segítségeddel ,Teljesíteni akarom a kívánságát. Nem igazán van időm,Van még három kisgyermekem,de este dolgozni fogok.
  Most nem tudom, milyen szálakat vegyek, találtam valami hasonló színt,Küldök neked egy linket,mondd meg, hogy jó-e az állaga, és milyen mennyiségnek kell lennie,ha nem fogadok el ajánlást,nagy szeretettel.

 6. Helló, meg tudnád mondani, melyik szál ideális a pulóver kötéséhez lányoknak, esetleg márkás cég …
  Mulrumesc

 7. Ehhez!
  Vannak kifejezetten gyermekek számára tervezett kötőszálak. Kötőfonalak, amelyek összetételében merinó gyapjú van, pamut ugyanazok ideálisak. Nem tudok ajánlani egy adott márkát vagy céget. Nem hirdetek az oldalon a terepen működő cégeknek.

 8. Helló, Szeretem a taaare-t, nagyon plovorasul ezt, és szeretném a kislányomat, de nem tudom, csak horgolni! Te valahogy és horgolt változat? Nagyon köszönöm!!

 9. Horgolt változat nincs. De ez egy könnyen köthető minta. Ha elemi ismeretekkel rendelkezik a kötésről, Nem látom, hol lenne a probléma. A kabátot kötött öltésekkel kötik össze, hát, rizs pont – A kötés alapjai.

 10. Helló! Nagyon jól elmagyarázta az összes modellt, Elég sokat próbáltam. Ehhez szerintem az íj hiba. ha 80 sort kötsz, hatalmas. Köszi a modelleket! Egy szép nap!

 11. Helló!
  A 80 rannduri szalagja oldalra hajtható, Ezután az íj képződik. Ugyanez függ a huzal vastagságától. Ha a szál vastag és az íj nagyobb lesz.

 12. Követtem ennek a kabátmodellnek az utasításait, és csodálatosan jött ki. Méretben és anyagban elférek. Köszönöm!

 13. Helló,
  Meg tudnád mondani, kérlek, Mi az öltések / cm aránya a kabátnál. Láttam, hogy 60 öltéssel kezdődik, De mennyit jelent ez centiméterben? Köszönöm.

 14. Ehhez! Szeretem, amit csinálsz. Van egy kislányom egy anisorból. Nagyon szeretnék kötni neki. Nyilvánvaló, hogy a kabát nagyszerű rá. De nagyon szeretném megcsinálni. De nem tudom, hogyan kellene csökkentenem a hálót. Egy tipp, amit adhatsz nekem,Kérem. Köszönöm!

 15. Szia Mihaela!
  Tricotezi 10 öltésből és 10 sorból álló minta – azzal a cérnával, amellyel kabátot készít. Megméri, és megnézi, hány cm-t mér.
  Utána, megméri a csípő kerületét, és elosztja kettővel. A mintától és a cm-es számtól függően megállapíthatja az öltések számát.
  Példa:
  Tegyük fel, hogy a 10 öltésből álló minta 2 cm-es, a csípő kerülete / 2 = 20 cm. Öltések száma = 20 cmx10 öltés /2 cm = 100 öltés.
  Utána, a munka során, vizuálisan nem állapítható meg. szemek, Sorok, cm, stb.

 16. Nem, 28 sor. Ez a hónalj része, közel a nyakkivágáshoz. A kötött rész rizzsel pont a nyak körül, amit készítesz, e 28 sor után.

 17. Helló,
  ha tudsz nekem segíteni, Hol kezdje a munkát? Látom, hogy nagyon kedves vagy, és remélem, hogy számíthatok rád, hogy egy kicsit nagyobbnak próbálod ki ezt a kabátot(5 évig).

 18. Helló!
  A kötés hátulról kezdődik. Amikor eléri az ujj nyakkivágását, adjon hozzá mindkét oldalról öltéseket az ujjakhoz. Egyidejűleg kötött a hát és az ujjak. Készítsen nyakkivágást, majd a bal és a jobb első karó kötése az ujjakkal egyidejűleg.

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *