29 gondolatok erről47 kötési minta

 1. Helló,
  Kérem, magyarázza el, mit jelent, és hogyan kell kezelni a hiányzó szemet, hogyan kell becsukni és hogyan kell felszerelni a szemet?
  Szeretem a 23-as mintát, de nem tudom, hogyan dolgozzam az ilyen típusú öltéseket.
  Köszönöm,
  Liliana

 2. Helló!
  A jelentéssel kezdeném. Az arány számos öltést jelent, amelyeket egy bizonyos séma szerint kötöttek. Előfordulhat, hogy a séma kisebb számú öltéssel kezdődik, és ezek az öltések folyamatosan növekednek. Ebben az esetben a séma a hiányzó öltéseket is megmutatja.
  Az Önnek tetsző modell esetében, a hiányzó öltések semmilyen módon nincsenek megkötve, de figyelembe veszik. A 3. és 5. sorban a sor elejétől számított első jeteu alapján készülnek el.
  Hogyan kell becsukni a szemét? – 2 öltést kötünk össze az elején, a kapott öltést visszavisszük a munkatűre, és a következő öltéssel összekötjük = ebben az esetben két öltést zárunk. Ha be akarjuk zárni a 3-at, akkor folytatjuk, a kapott öltést átvisszük a munkatűre, és összekötjük a következő öltéssel és így tovább.
  Az öltések zárása lehet elülső öltésekkel, modelltől függően lehet fordított öltésekkel.
  Hogyan kell feltenni 1 szemet Andreára kötés közben? – A kötött öltésekkel ellátott tűt a jobb kezünkben tartjuk az összeszerelésig. A munkaszálat a mutatóujj mögé vezetjük. A hurkot a kötött öltésekkel a cérna mögé vezetjük, és a mutatóujj mellett távolítjuk el, kivesszük az ujjat a 'latból’ és húzza le a munkamenetet. Andreán egy szem bukkan fel. Adjon hozzá annyi öltést, amennyit csak szeretne.
  A következő sorban, az öltéseket az ábra szerint kötjük.
  Sok szerencsét!

 3. Ehhez, Angela vagyok, és szeretném tudni, hogy mit jelent a z a 39-es modelltől, mert nem találtam a legendában, és hogyan kell dolgozni a rossz oldalon..

 4. Draga Nina, Köszönöm szépen a gyönyörű horgolt minták gyűjteményét. imi face placer, ha időt tölt az oldalain. Szinte hetente visszatérek webhelyére, hogy új mintákat és ötleteket keressek. Elnézést kérek a román nyelvű hibákért, Huszonhárom éve nem volt lehetőségem írni

 5. Helló,Nagyon tetszenek a modelljeid.,kérem, mondja el, hogyan kell kezelni a hiányzó szemet,köszönöm.

 6. A hiányzó szem nem működik. Ez kimarad. Általában a rendszerben használják, amikor öltéscseppek voltak, amelyet kétszer-háromszor kompenzálnak. Hiányukat a hiányzó szem segítségével mutatják be.
  Amikor találkozol vele, az omitéti- ne vedd figyelembe.

 7. Kérem, mondja meg, hogyan nyomtathatom ki a kötési mintákat (Megmenteni sem tudom őket, még kinyomtatni sem). Köszönöm.

 8. Nyomtatás gombbal, ha nincs nálad a nyomtató, a cikk elmenthető pdf formátumban, válassza a Mentés pdf-ként lehetőséget, és mentse. Mentés után, menjen arra a helyre, ahol elmentette, és nyissa meg a pdf fájlt. Ehhez pdf olvasó szükséges, foxit vagy Adobe.

 9. Nem tudom megnézni a 12-es modelleket- 13- 14.! Kérem, ha tud segítsen a 8. oldaltól,9,10 !

 10. Helló! Gratulálok ahhoz, amit csinálsz!
  Hogyan kell dolgozni a lusta pontot? De a csavart? Meglátogattam az utolsó oldalt, magyarázatokkal, de nem értettem. Válaszukat előre is köszönöm!!

 11. Jó estét! Köszönöm az elismeréseket.
  És most válaszoljunk a kérdéseidre. Lusta öltés = Az öltések szemtől szembe vannak kötve az első sorokban és a szegélyezett sorokban.
  Csavart elülső szem = első szemként kötött, behelyezzük a munkaszálat a megfelelő szembe, a hátán keresztül’ azt.
  Bafta!

 12. Ez rendkívüli! Nagyon szeretem. Gratulálok az ötlethez, a képzeletnek, a professzionalizmusért!Sajnos nem tudok nyomtatni.Szeretném.Köszönöm szépen.

 13. Köszönöm. Kinyomtatható, a cikk alján van egy nyomtatás gomb, ahol közvetlenül lehet nyomtatni, vagy mentse el (kb pdf, vagy csak a kép)

 14. Jó estét. Fentebb leírtad, hogyan menthetjük el a képeket, de, bár van egy jó nyomtatóm, nincs lehetősége pdf dokumentumok mentésére. A képek pompásak. Nagyon szeretném megmenteni őket… Köszönöm.

 15. Valahol a webhelyén található a modell leírása a 47-es sorozat kötőmodelleinek 2. oldalán, amelynek a bal alsó sarokban valójában a 3. sz, ez egy gyönyörű modell, amely a szépséget képviseli, világoskék fonalból van kötve. Vagyis nem látom a modell leírását, csak a fényképe látható.
  Köszönöm

 16. Érdeklődőknek eladó egy eredeti német veritas kötőgépem 360-as tűvel,használaton kívüli,román nyelvű használati útmutatóval, nagyon kedvező áron,1000 lej Mobiltelefon 0748308722

 17. A 21-es modell esetében az a benyomásom, hogy a diagram nem egyezik. Az ábra azt mutatja, hogy a modell 35 öltésből áll, de az R1-en 8 háló és 2 csökkenés van, ami 6 szem növekedést eredményez. Ugyanez történik az R3-mal is, R5 és R7. Bármennyire is tudom, a fúvókák kompenzálják az alacsony öltések számát. \Ochiul lipsa\” Megértem, hogy ez Andrea szemmel jár, nem a munka elején dolgozott, hanem a munka hátulján. (tehát azt jelenti, hogy létezik). Hogy megértsem, kérem, mondja meg, hány háló van valójában az R1-en. Köszönöm.

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *