17 gondolatok errőlA kötésben használt hagyományos jelek

  1. köszönöm, Az ibolya mestere (Nem tudom, hogyan hívod magad). Itt kaptam a modelleket, de…. Nem tudtam magamat megcsinálni … mintha esne az eső. Szóval köszönöm kedves hölgy.

  2. Szívesen!
    Legközelebb

    kérdezzen, mielőtt megtenné!!!

    Ezúttal tőlem telik el 8)
    Nincs problémám azzal, hogy személyes használatra használom őket, de nagy problémám van azzal, hogy mások munkájaként közzétegyem őket a neten.

  3. Köszönöm, hogy örömmel fogadtad lelkemet mindennel, amit közzétettél (zene, Tippek, kötési minták).
    Nyaralás (Tanár vagyok), Lesz időm gyönyörködni abban, hogy valami szépet szőjek a kislányomnak.
    Üdvözlettel, Liliana

  4. Nagyon köszönöm és gratulálok ehhez az oldalhoz! Régóta keresek valami ilyesmit, kötöttáru minták, különösen szép modellek és különösen magyarázott!
    Küzdöttem, hogy kalapot készítsek, és itt találtam egy nagyon szép modellt.
    Több ezer köszönet!

  5. Gratulálunk ehhez a csodálatos oldalhoz, és több mint teljes a hozzám hasonló kezdőknek.
    És egy nagy köszönet!

  6. Csak most fedeztem fel a webhelyét. Köszönjük mindazt, amit közzétesz. Imádom. Inspirációs forrás lesz számomra. Jó egészséget és minél több szép bejegyzést kívánok.

  7. Köszönjük az összes kötött modellt, amelyet közzétesz, és hogy van jóságod, hogy elmagyarázd őket, és nekünk ezeket a kevésbé képzett, de valami szépet akarunk kötni. Egy kis ideig nagymama vagyok, és szeretek kötni az unokámnak és az unokámnak.
    TELJES SZÍVEMBŐL KÖSZÖNÖM, ÉS MINDEN JÓT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!
    Őszintén ismert a nagyváradi ZOIA számára

  8. És ezeket a szemákat innen másoltam…Köszönöm szépen kedves hölgyem,Segítségére leszek,Különösen azért, mert kezdők a kötöttáruban.

  9. Kivételes oldal. Inspiráltak az általad közzétett mintasémák. Sajnos már nincs meg a kötőkártyám, amit a nagymamámtól kaptam, és folyamatosan kerestem az interneten a modelleket és a kötő cheme-t. KÖSZÖNÖM fff szépen

  10. Helló! Felfedeztem a kötöttáru mintákat, és szeretnék gratulálni neked, szeretnék egy pulóvert kötni az egyik után, ha lehetséges.

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *