Salata din piept de pui cu prune uscate


salata de pui cu prune uscate

Salata din piept de pui cu prune uscate

Ingrediente reţetă:
– 2 bucati piept pui fiert; – 100 g prune uscate
– 250 g ananas conservat; – 2 oua fierte; – 100-150 g cascaval tare
– 1 ceapa roșie
– maioneza dupa gust.

Cum se prepară?

Ceapa se toaca marunt si se marineaza in suc de lamaie cu un varf de cutit de sare, unul de zahar, o frunza dafin si cateva boabe de piper negru. Pieptul de pui, prunele uscate, albusul de ou si ananasul se taie cubulete. Cascavalul se trece prin razatoare. Se adauga maioneza dupa gust si se amesteca toate ingredientele. Salata se orneaza dupa bunul plac cu maioneza,galbenus de ou trecut prin razatoare, cascaval ras, verdeata si legume.

Cum se serveşte?
Rece, ca aperitiv pentru mesele festive.

Timp aproximativ de preparare:
30-45 minute


http://www.senpolia.ro

Pasionata de tricotat, violete africane si gloxinii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *