Tunica liliomok

Tunica liliomok

Tunica liliomok
méret: 38-40;

Szükséges anyagok:

200 g lila pelikán szál (Vita pamut) (100% dupla mercerizált pamut, 330 méter / 50 g);

Horgolt No.1.5 és No.2.

Horgolt magyarázat:

A tunika felülről lefelé horgol az 1. séma szerint.

A tetejét a kívánt hosszúságúra horgolja, Ezután a liliomok a 2. számú séma szerint horgolnak.

 

Séma1 Tunica liliomok

<- 1. rendszer Tunica liliomok

Séma2 Tunica liliomok

2. rendszer Tunica liliomok

 

24 gondolatok errőlTunica liliomok

  1. Helló, speciális modelljeid vannak, Szeretném a menyemet ez a modell , ha nem birkózom meg a rendszerrel, zavarni fog, lenne az első horgolt modell, de nagyon tetszik. Minden jót kívánok, Adina.

  2. Nia: me encanta este modelo!!!! Pero es imposible acceder a los detalles, Ya que sólo aparecen patrones de Puntos. Podrías subir las explicaciones???
    Gracias!!!!

  3. Hy im Argentínából kérem, elkezdem kötni ezt a tunikát im az 1. sémában, és jól vagyok, de a 2. séma nem értem, hogyan kell csinálni, küldhetsz nekem bármilyen magyarázatot, amely segíthet nekem!!!!! Nagyon köszönöm, hogy segítettél nekem. Az interneten keresem a minta nevét, de nem találtam a mintát vagy más magyarázatot arra, hogyan kell csinálni. Várom a válaszát. Köszi szépen

  4. Szia Patricia!
    Először is egy sort kell horgolni – lánchurkok.
    Akkor, (lásd a 2. sémát) Minden virágot külön kell horgolnia az 1. sortól a 7. sorig.
    A 8–10. sorban minden virágot körönként kell csatlakoznia.
    A következő sorban ugyanúgy kell horgolnia a virágokat sakk sorrendben: az 1-7. sorok külön-külön, 8-10. sor minden virág örömére.
    Remélem, hasznos voltam neked. Bocsánat, az angolomhoz.

  5. Videók vagy cikkek esetén?
    Minden cikk román nyelvű.
    A cikkek más nyelveken is megjelenhetnek a böngésző beállításai miatt. mert a webhely úgy van programozva, hogy alkalmazkodjon a látogatókhoz.
    Pl.: Ha valaki Olaszországból belép, automatikusan a webhely felismeri a böngésző nyelvét, és megváltoztatja a webhelyen megjelenő nyelvet olaszul.
    De az Ön preferenciáitól függően, megváltoztathatja a webhelyen megjelenő nyelvet az ország zászlajára kattintva (a jobb oldalon) és a webhely a kívánt nyelven jelenik meg.

  6. Köszönöm a lehetőséget, hogy hozzászólhatok ehhez: Minden blúz és horgolt ruhadarab nagyon szép és nagyon innovatív. A nagy hátrány, hogy vannak olyan felhasználóink, akiket szeretünk,kötés nem ” Legyen képes megtalálni egy jól meghatározott diagramot arról, hogyan kell elkészíteni egy ruhadarabot, Nem teszik ismertté, hogy hány láncot kell szőnünk, Aztán csalódottnak érezzük magunkat, hogy nem tudjuk megtenni. Megjegyzésemet megfontolásra tettem. Gracias.

  7. Mi piacerebbe realizzare questo vestito per mia figlia che ha un anno….posso avere lo schema con tutte le spiegazioni?

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *