Rucsac Oita Shaun


hátizsákhoz erősítve Oita Shaun
rucsac oita shaun

hátizsákhoz erősítve Oita Shaun

Méretek: 17cm x 11 cm x 23 cm-es;
Szükséges anyagok:
200 g fenyő alb (82% lana, 18% akril, 100g/120m);
Néhány gramm szürke vezetéket;
Szintetikus töltőanyagok;
2 ochisori zambareti;
Andrele no.4;
Horgolt nr.3.5.

Hosszúkás szemek: A kötött arc és a szem, anélkül, hogy azt a bal Andreae, Andreae kötés jobb szem mozog egyik oldalon, a lehető legnagyobb mértékben (kapunk egy hosszúkás szem). Hosszúkás szem megteszik a megfelelő Andreae, Wire Wrap körül ujjával tartja az "építés", kötögetni téma határozottan a jobb kötőtű.

Dupla elasztikus: Száma háló haj. Él a sorban inc szem veszi a szem andrea dos nélküli kötés, sorban az sf lány kötögetni. Az első és mi következik : * Tart andrea 1 szemet, mint a szemét kötés nélkül belülről kifelé, látvány téma, Egy szemet arc *. Ismételje végéig sor.

A modell háló:
1. sor: 1 ochi margine, * 1 szem lány, 1 szem hosszában *, 1 ochi margine.
2 és minden varrat sor látszik: A szemeket kötögetni dos;
3. sor: 1 szem él, * 1 szem hosszában, Egy szemet arc *, 1 ochi margine.

Hátizsák: Fehér wire nő horgolás 12 háló lánc, 2 háló könnyű emelő, akkor majd horgolt a diagram No.1- 6-szor picioruse nélkül jeteu. Között a 7 már nem növeli a hálószemek (2 láncöltéseket és 67 picioruse nélkül jeteu). Anélkül, hogy elszakadna a téma úgy lesz kötött "falak" hátizsák.
Az utolsó sor szerelt körkörös andrea 68 öltés. Az elején és a végén a sor lesz hozzá egy másik 1 szem (öltés). Lesz kötött, mint a modell 22 cm-es hosszúkás hálók. Majd kötésű 5 sor lesz még Jersey pont.

Ez akarat megjelöl 5 központi háló a az oldalon, hogy lesz ragasztva a hátsó (Az öltés). A következő sorban lesz kötött pulóvert háló pont megjelölt, majd 1 jeteu, 2 öltéssel össze ellene, 1 szem lány, 2 öltéssel össze ellene, 1 Jetée ( képezik majd két lyukat a fűzés), sf dot jersey evezni.
Tricoteaza egy másik 2 sor pont Jersey. Jersey kötött zenekar visszatér pont belül a hátizsákot, és nyitott hálós kosár pontosság legalább mintás háló.

Az oldalsó, hogy lesz ragasztva a hátsó, Stitch a vonalon (oldalon, ahol a lyukak fűzés) marcheza 14 háló van kapcsolva központ. Az első 7 öltés lesz egy croseta picioruse nélkül jeteu Boros-53 cm (88 vonalak). Hasonlóan fog horgolt és második szíj.
Bretelelor fejek is varrni az alsó hátizsák a távolból, 8-9 cm-es, egy másik.
Fehér vezeték készült fonott csipke (hasonló a csecsebecsék). Minden egyes csomópont végén van.

Oita:
Feet: Csatlakoztatja a 8 öltés és andrea tricoteaza 2 rugalmas kettős sorokban. 3. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány (szem kötött az alsó sorban, lesz, mint kívül a háló), 1ochi lány * vennie egy szemet szemért dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 2, Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány.

4. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány (szem kötött az alsó sorban, lesz, mint kívül a háló), a következő 2 öltésekkel módosítása, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem arc * x 3, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem ( a szem, senki sem vette a szemét andrea dos), ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Egy szemet arc = 12 háló.

Tricoteaza a rugalmas kétsoros 22, Miután a varratokat eltávolítjuk a tűt pontosan. A részlet formájában fog a cső zárt vége. A csövet megtöltjük vatta. Hasonlóképpen akkor zártak, a második láb.
Manutele: Csatlakoztatja az andrea és tricoteaza háló 6 2 rugalmas kettős sorokban. 3. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány az alsó sor, 1ochi lány, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány , Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány.

4. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány az alsó sor, a következő 2 öltésekkel módosítása, * Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 2, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem ( a szem, senki sem vette a szemét andrea dos), ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem arc = 10 öltés.
Tricoteaza 34 sor dupla rugalmas, Miután a varratokat eltávolítjuk a tűt pontosan. A részlet formájában fog a cső zárt vége. A csövet megtöltjük vatta. Hasonlóképpen akkor kötött és a második manuta.

Boticul: Csatlakoztatja a andrea 20 háló és 2 rugalmas kétsoros tricoteaza. 3. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány az alsó sor, 1ochi lány, * Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 8 , Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány.

4. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány az alsó sor, a következő 2 öltésekkel módosítása, * Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 9, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem ( a szem, senki sem vette a szemét andrea dos), ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem arc = 24 öltés.
5. és 6. sorában is rugalmas dupla tricoteaza.

séma hátizsákhoz erősítve Oita Shaun

séma hátizsákhoz erősítve Oita Shaun

7. Kapcsolja be tricoteaza között csak három helyett 8 10 ripsz-val;
8 viszont tricoteaza között mindössze 11 ripsz 4 helyett 9;
A 9 és 10 között van két rugalmas tricoteaza.
Között a 11 tricoteaza, mint közül csak három 12 ripsz-val;
Között a 12 tricoteaza mint között csak 13 4 ripsz;
Között 13-20 van rugalmas dupla tricoteaza.
Között 21: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, menet után a szem, a következő 2 öltésekkel módosítása, kötőtű visszatér a bal szemét ezzel ellentétes szem, ez kötögetni két öltéssel össze ellene, vesznek andrea 2 fűzőlyukak a mint szem dos, mielőtt a dróthálót, * a 1ochi lány, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, menetes szem * x 11 előtt, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, menet után a szem, a következő 2 öltésekkel módosítása, kötőtű visszatér a bal szemét ezzel ellentétes szem, ez kötögetni két öltéssel össze ellene (mögött a háló), vesznek andrea 2 fűzőlyukak a mint szem dos, mielőtt a dróthálót, 1 szem lány.

Között 22: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 2 öltéssel össze ellene, * Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 11, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 2 öltéssel össze a lány mögött a háló, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány.
Között a 23-26 újjáéledő dupla tricoteaza;
Között 27 tricoteaza-mint között csak 21 9 ripsz;
Között a 28 tricoteaza mint között 22 9 csak ripsz;
Között 29-32 újjáéledő dupla tricoteaza;
Között 33 tricoteaza, mint az egyik csak 21-7 ripsz-val;
Között a 34 tricoteaza, többek között a 22 csak a 7 ripsz;
Között a 35-38 újjáéledő dupla tricoteaza;

Vegye részlet a tűk és tele van vatta. Meshes zárva tűvel, alkalmazása a kötött öltés.

Urechiusele: Csatlakoztatja az andrea és tricoteaza háló 6 2 rugalmas kettős sorokban.
3. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány az alsó sor, 1ochi lány,* Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 1 , Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány.

4. sor: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány az alsó sor, a következő 2 öltésekkel módosítása, * Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 2, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, Ez tricoteaza 1 szem lány a fenti sorban szem ( a szem, senki sem vette a szemét andrea dos), ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem arc = 10 öltés.

Között az 5-6 rugalmas dupla tricoteaza;
7. Kapcsolja be tricoteaza között csak 3-3 ripsz;
8 viszont ez tricoteaza mint között csak 4-4 ripsz;
Újjáéledő dupla tricoteaza 9-14 között;
Között 15: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, menet után a szem, a következő 2 öltésekkel módosítása, kötőtű visszatér a bal szemét ezzel ellentétes szem, ez kötögetni két öltéssel össze ellene, vesznek andrea 2 fűzőlyukak a mint szem dos, mielőtt a dróthálót, * a 1ochi lány, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, a menet előtt a szem * x 2, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, menet után a szem, a következő 2 öltésekkel módosítása, kötőtű visszatér a bal szemét ezzel ellentétes szem, ez kötögetni két öltéssel össze ellene (mögött a háló), vesznek andrea 2 fűzőlyukak a mint szem dos, mielőtt a dróthálót, 1 szem lány.
Között 16: Ha a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 2 öltéssel össze ellene, * Tart szem, szem dos nélkül kötés, látvány téma, 1 szem arc * x 2, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 2 öltéssel össze a lány mögött a háló, ha ia a ochi kb ochi dos tesz fi tricotat, látvány téma, 1 szem lány.

Az újjáéledő dupla tricoteaza 17-22 között;
Között a 23 tricoteaza mint között 15 ismétlés nélkül;
Között a tricoteaza, mint a 24 körében 16 ismétlések nélkül;
Között a 25-26 újjáéledő dupla tricoteaza;
Vegye részlet a tűk és tele van vatta. A második fül hasonlóan kötögetni.

Frufru: A fehér vezetéket a következő 10 mesh és andrea tricoteaza szerelt:
1. sor: háló minden szeme;
2. sor: összes háló elülső, 1 hozzáadása a szem és a sf ID inc;
3. sor: mint a kör 1;
4. sor: összes háló elülső;
5. sor: mint a kör 1;
6. sor: összes háló elülső, tricotand 2 öltés együtt a Pew-St és inc, Szembe él;
7. sor: mint a kör 1;
A szemek zárva.

Befejező: Élek varrtak hátizsák (részletesen az alakja egy cső). Kábelsaruk varrtak szemekhez nyílt területen a fejét részletek. Részlet fej varrni hátizsák (lásd a képen). Amikor kötögetni falak hátizsák, A hely, ahol a fej lesz varrott részletesen jersey kötött pont). Nyílt varratokat varrni a lábát a vonal, ahol a falakat emelték háló hátizsák. Hands nyitott hálós fogja varrni átlósan az álla. Bretonelul majd varrni a homlokára, alsó alap burkolat bordák, A felső öv alatt csipke.
Stick ochisorii, fel nasucul (lásd a képen).
Párnázott hátizsák. A bélés lesz 2 cm-es nagyobb részlet ass kötés, és 4 cm magas fal kerületén, 6-8 cm-es.
Át a szalag csipke cipőfűző.


Megjegyzések a Rucsac Oita Shaun

 • Szia nina megy, hogy egy videó Hogyan készítsünk hosszúkás szem

  Gabi Március 19., 2013-as 6:59 pm
 • Ezt, Gabi!
  Elmagyaráztam nagyon világosan a cikkben, hogy hogyan hosszúkás szem. Sajnos, Nincs időm a videó.
  Néhány nyelvtudás angol és orosz nyelven is gasimulte információk és videók a neten.
  Siker!

  Nina Március 21., 2013 4:31 pm
 • Helló! -A ' kiváló hátizsák, Én akar szerelem egy mindenkiért az én-m kicsi lány, aki kezd óvodába, ősszel, de nem tudom hogyan kell croșetez. Lehet, hogy a??

  Luisa Február 16., 2015-re 5:18 pm
 • Tud én HV Beau memória mindennapi egy hátizsák, a kislány, de abban a pillanatban vagyunk elfoglalva.
  Után jön vissza egy e-mailt február 25-én (enigma261078@yahoo.com) – Ha még nincs késő – és részletesebb megvitatása.
  Egy szép este!

  Nina Február 16., 2015-ig 9:21 pm
 • Köszönöm! Minden bizonnyal lesz visszatér

  Luisa Február 17., 2015-re 11:26 am

Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *