Terjedése afrikai ibolya kiméra a citokininek paszta


violeta myrthe

violeta myrtheCitochininele – természetes növényi növekedést szabályozók, amelyek serkentik a sejtosztódást és a növényi sejtek differenciálódását.

A biológiai hatás, hogy aktiválja a citokininek általános szintézis az RNS és fehérjék. Ez a csoport a hormonok növelik a párolgás, megállítja az öregedési folyamatot növény és növeli az ellenállást a növények a kedvezőtlen külső környezet állapotának.
Az egyik a tulajdonságait a citokininek álló elnyomja a növények növekedését rozetta. A jelenség magyarázata a következő: jelenléte a központi bud gátolja a fejlődését oldalhajtást. Central rozetta növény fejlődése függ a növényi hormon - auxin, és központi rügy az úgynevezett "csúcsi domináns."

Auxinele, a koncentráció, amely felhalmozódik a központi rügy, serkenti a növények növekedését központ, pozícionálják magukat az alján a központi rügy, gátolják a növekedést a laterális rügyek. Ily módon a, a növekedés és a bud fejlődés vagy a központi rozetta készül auxin, hormoni teljes opusi citochininelor.
Eltávolítása központi rozetta vagy "apikális dominancia" rábírja gyorsabb növekedése oldalsó rügyek ibolya kiméra, gondoskodás, előkezelés nélkül a citokininek, nem növeli önmagában.

A legtöbb, citokininek felruházva hatására "attrakció". Ők vonzódnak a helyekre, ahol nagy számban a termékek a fotoszintézis, amino, zaharuri stb.. Emiatt, citokininek sikeresen tenyésztésbe afrikai ibolya, különösen fajták kiméra.
A szabályozza, csirke kiméra fajták szaporítják levelek és szárak virág, így kiméra ibolya virág színe és jellemzői keresztül továbbítják a kloroplasztisz - citoplazmatikus öröklődés.
A vegetatív növekedési hormonok használja 6-benzylaminopurine. Azokban az években, kertészeti használ ilyen hormon gél formában - KEIKIGROW PLUS. Kezdeti hormonális gélt használt megszorozzuk orchideák.

A tenyésztés ibolya kiméra, Használhat a kézzel készített 100 részeiből a lanolint is része a súlya a 6-benzylaminopurine és hormon-krém (benzil Aninamor). Koncentrátum egy krém, egy elég magas növekedési hormon képest tartalmával citokininek növényi szövetben.
Hogyan kell terjeszteni ibolya chimera, utilizand tészta cu hormonális második vegetatív?
Cut felső és helyét üresen kiméra lila kezelt citokininek paszta. A módszer a régi, és a közelmúltban alkalmazott előzetes stimuláció. De, ebben az esetben, kaphatnak megjelenésének lila sokkal gyorsabb, könnyebben és nagyobb számban.

1. Se Taie Vârful violetei ASA Fel, , hogy a "csonk" vagy törzsvarf violeta Ramana Macara egészséges ültetett rand a Frunze.

2.. Afrikai ibolya csúcs gyökerezik és növényi, obtinand Violeta Himera a tanara, identica lila mama cu Himera.

3.. Frissen vágott a szár lila kezelt hormon tabletták: a tetején egy tű vagy a fogkefével, hogy egy kis mennyiségű hormon tabletták és egyenletesen vágja forgalmaz készült friss.

4.. Minden, ami továbbra is az, hogy várni a csirkék, amikor elérik a mérete 4-5 cm-es kíván eltávolítása a törzs a növény, majd fog inradacina, ezen az oldalon ismertetett módszerek egyikének segítségével. Előfordul, hogy a kölykök száma elég magas. Távolítsa el a 2-3 csirke együtt majd is inradacina együtt anélkül, hogy külön, egymástól.

Puii violetei Himera Myrthe:
A vágás tip 2,5 hónap telt el. Néhány csirke már el kell távolítani a szár nemesítették.


Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *