Väst med hög krage

Väst med hög krage

Vesta cu guler inaltstorlek: 36/38;
Nödvändigt material:
400 g fr GOA (50% bomull, 50% polyakryl, 50g/60m);
Andre nej. 6 si nr.7.
Stickad täthet: 15 ochiuri x 18 rânduri = 10 cm.

Stickningsförklaring:
Ström: Se montează pe andrea 58 ochiuri și se tricotează în felul următor: 1 kantsöm, 1 ochi två, * 2 stickade stygn, 2 maskor doser*, upprepa *-* tills de sista 2 stygnen, 1 ochi två, 1 kantsöm.
Nästa rad, främsta raden, se va continua cu tricotarea modelului prezentat în schemă. Endast de främre raderna visas i diagrammet, i de bakre raderna, maskorna stickas som på bilden.

În rândul 21, se vor adăuga 2 ochiuri conform schemei = 60 ochiuri.
După 36 cm tricotați de la primul rând, în rândul 63 al schemei, pentru răscroiala mânecii se vor închide din ambele părți 1 x 3 ochiuri. După tricotarea rândului 89 pe andrea vor rămâne 48 ochiuri.
După 56 cm tricotați de la primul rând, för axellinjen, se închid din ambele părți câte 12 ochiuri. Cele 24 ochiuri rămase pentru răscroiala gâtului se lasă pe o andrea ajutătoare.
Tipar vesta cu guler inaltSchema vesta cu guler inalt
Ansikte: Den ska stickas som baksidan. După 47 cm tricotați de la primul rând, cele 16 ochiuri din centru se trec pe o andrea ajutătoare pentru răscroiala gâtului. Fiecare parte a răscroielii gâtului se vor tricota separat conform schemei.
După 58 cm tricotați de la primul rând, se închid cele 12 ochiuri rămase pentru fiecare umăr.

efterbehandling: detaliile se umezesc putin. Se realizează cusăturile vestei. Liniile umerilor vor fi plasate spre partea spate.
Ochiurile de pe andrele ajutătoare se trec pe andreaua de lucru. Se închid în cerc și se tricotează circular conform schemei. I de jämna raderna, maskorna stickas som på bilden.
După 10 cm tricotați, ögonen sluter sig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *