edderkopp lue

Edderkopphette

Kranial omkrets: 53-55 cm;
Nødvendige materialer:
50 g ekstra tråd Merino Schaschenmayr (100% merinoull, 130 m / 50 g);
Strikkepinner nei. 2,5, Nei. 3 și nr. 3,5;

Forklaring tricotare:
På strikkepinnene nei. 2,5 se montează 128 ochiuri. Ochiurile se închid în cerc și se tricoteaza 2 rânduri cu elastic dublu, după care se tricotează cu andrele nr. 3 elastic 1 x 1 (1 fremre øye, 1 ogi to) – 3 cm și un rând cu toate ochiurile față.

Neste vil strikke med strikkepinner nr. 3.5. Se tricotează 4 rânduri cu toate ochiurile dos, apoi pe 35 ochiuri din centru se tricotează conform schemei, celelalte ochiuri se vor tricota ca ochiuri dos.
Caciula Spider lateralCaciula Spider spate
Începând cu penultimul rând al schemei se vor realiza scăderi de ochiuri pentru realizarea vârfului căciulii.

În schema nr. 2 sunt reprezentate aceste scăderi și poziționarea lor pe căciulă. Scăderile constau în 4 clinuri. Între fiecare clin vor fi câte 31 ochiuri. Se scad câte 8 ochiuri peste 1 rând: 2 masker sammen dos, 1 øye jente, 2 masker sammen dos.

Se tricotează 7 rânduri cu scăderi = 72 ochiuri, după care se realizează încă 4 clinuri dintr-un ochi față cu scăderi de ochiuri înainte și după acest ochi. semne conventionale caciula spiderschema scaderi caciula spiderschema caciula spider Ochiurile față ale clinurilor precedente se vor tricota față până la sfârșitul lucrării, fără a mai realiza scăderi de ochiuri înainte și după acestea.

După 8 rânduri cu scăderi de ochiuri pe andreaua de lucru rămân 8 ochiuri. Arbeidstråden er kuttet, forlater en lengre slutt. Capătul firului se trece prin cele 8 ochiuri rămase, se strânge cu acuratețe și se fixează pe partea dos a lucrării.

 

2 tanker om "Edderkopphette

  1. The chart is not in English. I would like to knit this spider but I need instructions please!

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *