fular pisicut roz

Fular Pisicut

fular tricotat pisicut griNødvendige materialer:
200 g fir alb si gri Super Excellence Magic (41% lana, 51 % akryl);
Andrele nr. 4;
Vatelina sintetica:
Nål.

Beskrivelse av arbeidet:
Corpul pisicii:
Se monteaza pe andrea 50 ochiuri si se tricoteaza punct jerseu 80 cm in felul urmator: 4 randuri cu fir gri si 2 randuri cu fir alb.
Etter, se vor tricota inca 20 cm cu fir gri.
Labutele: Se monteaza pe andrea 25 ochiuri si si tricoteaza punct jerseu 10 cm, alternand culoarea firului si 5 cm cu fir alb. Se tricoteaza 4 detalii.

Pigtail: Se monteaza pe andrea 15 ochiuri si se tricoteaza punct jerseu un detaliu de 20-25 cm: 15 cm cu fir gri, 5 cm: 2 randuri albe, 2 randuri gri si 5 cm cu fir alb.

Capul: Se monteaza pe andrea 40 ochiuri si se tricoteaza cu fir gri 40 randuri, Deretter lukkes stingene.
Patratul se va umple cu vatelina sintetica, iar cu un ac cu fir gri se va trece prin marginile patratului. Firul se va stange incet (nu pana la capat), redand o forma rotunda capului. Capul se va coase de corpul pisicii, pe detaliul tricotat cu fir gri.

Boticul: Se monteaza pe andrea 25 ochiuri si se tricoteaza 8-10 cm punct jerseu. Detaliul se va umple cu vatelina sintetica, iar cu un ac cu fir gri se va trece prin marginile dreptunghiului. Firul se va stange incet, redand o forma ovala boticului, dupa care marginile boticului se vor coase. Cu fir de culoare neagra se coase pe boticu gura, apoi boticul se va coase de capul pisicii (se bilde).

Earwigs: Se tricoteaza 2 de culoare gri si doua de culoare alba in felul urmator: Se monteaza pe andrea 12 ochiuri pentru urechiusa gri si 10 ochiuri pentru urechiusa alba si se tricoteaza punct jerseu In fiecare al 2-lea rand (Første rad), dupa primul si inaintea ultimului ochi se vor tricota cate 2 ochiuri impreuna fata.
Se pun urechiusile una peste alta (cu partile tricota fata inafara) si se cos pe margini sau se fixeaza cu ajutorul crosetei.
fular tricotat pisicut roz
Se croseteaza cu fir negru nasucul. Ochii se pot croseta si ei: 4 cerculete – 2 de culoare alba mai maricele si 2 de culoare neagra mai mici. Sau se pot coase nasturi ori aplicatii in forma de ochi.

Eventual se pot tricota si 2 spancene: 10 ochiuri tricotate cu fir gri 4 randuri. Sprancenele se vor coase deasupra ochilor.

Labutele se vor coase pe margini. Detaliul tricotat cu fir alb se va captusi cu vatelina si se va strange pe deasupra cu un fir gri. Cu fir negru se cos gherutele.

Fiecare detaliu se va coase unde ii este locul.
Pisicutul este gata. Si ca sa nu ii fie trist atasez si o poza cu amica sa. Capul pisicutei a fost tricotat cu randuri scurte, in rest aceasi tehnica.

 

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *