Articole cu eticheta: acarieni

 • acarianul parasitiformes

  Acarianul Parasitiformes

  Scris de

  Este un acarian nou despre care nu se cunosc prea multe informatii. Comportamentul acestui acarian, forma oualor, felul si locul in care acestea sunt depuse sugereaza faptul ca avem de a face cu un acarian parazitar partial erbivor. Cel mai probabil este ..

 • Violeta africana - senpolia colection

  Acarianul transparent (Tarsonemidae)

  de

  Familia acarianului Tarsonemidae este destul de mare si include o varietate de specii. In general, aceasta specie de acarieni se hraneste cu miceliile diferitor specii de ciuperci. S-au descoperit si specii destul de agresive, de exemplu acarienii din specia ..

 • acarianul plat frunza afectata

  Acarianul plat

  de

  Reprezentatii speciei Tenuipalpidae sunt rude apropiate cu paianjenii acarieni, fapt pentru care sunt numiti paianjeni acarieni falsi. Principala deosebire anatomica intre aceste doua specii este forma corpului. Paianjenul acarian are un corp intreg, ..

 • Paianjenul acarian Tetranychus urticae

  Paianjenul acarian (Tetranychus urticae)

  de

  Daunatorii violetelor africane, cat si a plantelor de apartament se impart in trei mari categorii: 1) Acarieni; 2) Insecte; 3) Viermi. In cele ce urmeaza voi prezenta cateva informatii despre fiecare specie in parte. Din categoria acarienilor fac parte: ..