Graublaue Jacke und Senpolia Laptoptasche

Blau-graue Jacke und Laptoptasche

Jacheta albastra-gri si husa pentru laptopGröße: 36-38
Material:
300 g fir de culoare albastra (60 % Lane, 40 % Acryl, 190 m/ 100g);
200 g fir de culoare gri (48% lana, 52% acril, 200 m/100 g);
Andrele nr.3.5 si andrele pentru ciorapi nr.3.5;
– Häkeln No.3.5;
– 2 Tasten.

Modelle verwendet:
Elastisch 2×2: 2 vordere Stiche,2 linke Maschen.
Punct lenes.
Modelul „coada”: Se trcioteaza conform schemei.

Beschreibung der Arbeit:
Jacheta se va tricota de sus in jos ca un singur detaliu. Se monteaza pe andrea 76 ochiuri s se tricoteaza in felul urmator: 10 ochiuri pentru partea fata dreapta punct lenes cu fir de culoare albastra, 2 ochiuri fata raglan cu fir de culoare albastra, 2 ochiuri fata raglan cu fir de culoare gri, 10 ochiuri elastic 2 x 2 cu fir de culoare gri, 2 ochiuri fata raglan cu fir de culoare gri, 2 ochiuri fata raglan cu fir de culoare albastra, 20 ochiuri spate, punct lenes cu fir albastru, 2 ochiuri fata raglan cu fir de culoare albastra, 2 ochiuri fata raglan cu fir de culoare gri, 10 ochiuri pentru partea fata stanga punct lenes cu fir de culoare albastra. In den hinteren Reihen werden Maschen gestrickt, wie sie präsentiert werden. In randurile fata ce urmeaza se ia cate 1 jeteu din ambele parti ale ochiurilor de raglan. Se tricoteaza in acest mod pana cand pe andrea vom avea cate 38 ochiuri pentru fiecare parte fata, cate 38 ochiuri pentru fiecare maneca si 76 ochiuri pentru spate.
Ochiurile destinate manecilor se trec pe andrele ajutatoare, iar celelalte ochiuri se tricoteaza ca un tot intreg cu punct lenes inca 15 cm. Manecile se vor tricota utilizand modelul elastic 2 x2, pana cand acestea ajung la lungimea de 9 cm.schema jacheta albastra-gri si husa pentru laptop senpolia
Pe marginile de jos ale jachetei se va croseta 1 rand picioruse fara jeteu. Pe andrelele pentru tricotarea ciorapilor se vor monta cu fir de culoare gri ochiuri de pe marginea de sus a jachetei si se va tricota un guler cu elastic 2×2 cu o lungime de 10 cm.

Husa pentru laptop:
Die Vorderseite: Se monteaza pe andrea 52 ochiuri si se tricoteaza in felul urmator: 17 ochiuri punct lenes cu fir de culoare albastra, 18 ochiuri modelul din schema cu fir de culoare gri si 17 ochiuri punct lenes cu fir de culoare albastra. La lungimea de 32 cm de la primul rand ochiurile se incheie.
Die Rückseite: Se monteaza pe andrea 52 ochiuri si se tricoteaza punct lenes cu fir de culoare albastra. . La lungimea de 32 cm de la primul rand ochiurile se incheie.
Ambele parti se unesc, crosetand intre acestea 2 randuri picioruse fara jeteu.
Se tricoteaza doua bentite cu cheotoare: Se monteaza pe andrea 10 ochiuri cu fir gri si se tricoteaza punct lenes. Se vor scadea uniform ochiurile de pe margine pentru rotunjire, si se va realiza si cheotoarea ( se incheie 2 ochiuri, und in der nächsten Reihe, in locul celor 2 lipsa se vor lua adauga altele 2). Bentitele se cos, asa cum e prezentat in poza.

 

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht. erforderliche Felder sind markiert *