Klänning för virkade motiv

Klänning för virkade motiv

storlek: 36/38;
Nödvändigt material:
4 tråd sculuri Linha Camila(100% bomull, 100 g/500 m),
Virka nr. 1.75.

Virkningsförklaring:
Se va realiza tiparul rochiei în mărime naturala și se va urmări cu atenție care din motivele centrale se vor croșeta și care nu.

Rochia se va croșeta de sus în jos conform schemei nr.3. Se va continua cu motivul prezentat în schema nr.2, unindu-l în același timp cu motivul croșetat conform schemei nr.3.
Schema 1 Rochie din motive crosetateTipar Rochie din motive crosetate

Pe marginea laterală din stânga a motivului 2 și 3 se vor croșeta 34 rânduri cu piciorușe cu jeteu (în functie de tipar). Urmează un rând cu modelul pop-corn și câteva rânduri piciorușe cu jeteu. Concomitent se va realiza răscroiala gâtului și răscroiala mânecilor conform tiparului. La fel se va realiza și marginea laterală din dreapta.

În mod similar se va croșeta și partea de sus a rochiei pentru partea spate, după care se va coase pe margini cu partea față, de sus, a rochiei.
Schema 2 Rochie din motive crosetate
Kjol: Se vor croșeta 4 motive centrale mici (numai detaliul 1 din schema nr.1 ). Fiecare motiv central se va croșeta de jur împrejur cu 2 rânduri model pop-corn. Motivele se unesc pe colțuri, iar spațiul dintre acestea și partea de sus a rochiei se va umple cu rânduri cu piciorușe cu jeteu.

Se croșetează 4 motive centrale mari (se va croșeta detaliul 1,2,3 și 4 din schema nr.1). Acestea se vor uni cu motivele anterioare. Pentru a uniformiza poalele fustei se vor croșeta rânduri cu piciorușe cu jeteu pe marginile corespunzătoare ale detaliilor centrale.

Snittet i nacken, a manecilor și poalele fustei se vor finisa cu 1 rând piciorușe fără jeteu.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *