Kombinerad klänning

Kombinerad klänning

Kombinerad klänningÅlder: 1-2 år;
Nödvändigt material:
-100 g Nako Saten tråd (100% premium mikroakryl, 100g/230m);
Andrele nr 4;
Virka nr 3;
3 nasturi în forma de floare.
Pentru fusta:
Material din bumbac de lungime dorita,
Elastisk.

Stickningsförklaring:
Partea tricotată: Se va tricota de sus în jos.
Se montează pe andrea 79 ochiuri și se tricotează 3 rânduri punct leneș.
På nästa första rad, Stygnen är uppdelade på följande sätt: 7 ochiuri punct leneș, 8 ochiuri punct jerseu (parte față), liv, 1 främre öga, liv, 10 mesh jersey point (mânecă), liv, 1 främre öga, liv, 25 ochiuri punct jerseu (tillbaka), liv, 1 främre öga, liv, 10 mesh jersey point (mânecă), liv, 1 främre öga, liv, 8 ochiuri punct jerseu (framsidan), 7 ochiuri punct leneș.

În următorul rând dos se va tricota după cum urmează: 7 ochiuri punct leneș, toate ochiurile dos până la ultimele 7 ochiuri, 7 ochiuri punct leneș.
Se va tricota în acest mod, adaugăm ochiuri din ambele părți ale mânecilor după schema nr.1 până când lungimea detaliului va măsura 9 cm.
Schita Rochie combinata
Pe partea stânga față, se vor tricota și 3 cheotoare (3 ochiuri punct leneș, 2 stygn ihop ansiktet, 1 liv, 2 stygn latsöm). Prima se va realiza în randul 4, iar celelalte două la distante egale una față de alta.

După 9 cm tricotați de la primul rând, se va continua cu punct jerseu 1 cm și cu punct leneș încă 5 cm.

efterbehandling: De pe marginea mânecii se montează pe andrea un număr de ochiuri = 2 ochiuri de margine + x*4+ 3 ochiuri. Se vor tricota 10 rânduri dupa schema nr.2, då är stygnen stängda.

Knappar sys. Se coase fustița. Fustița este prevazută și cu o bandă prin care se va introduce elasticul. Fustița se coase de marginea de jos a părții tricotate. Se introduce elasticul.
Răscroiala gâtului și marginile de jos ale părții tricotate se vor finisa cu ajutorul croșetei: *3 ochiuri lanț, 2 piciorușe cu jeteu în următorul ochi, se omit următoarele 2 ochiuri, un picioruș de legătură în următorul ochi, upprepa från *.

 

7 tankar på "Kombinerad klänning

  1. Hej, am gasit aceasta rochita si-mi place super mult, dar nu inteleg diagramele, la prima diagrama se fac jeteuri si nu se scade deloc???
    o inteleg ca e un jeteu
    v marginea
    esteochi dos
    patratelul negru este ochi fata?
    va multumesc daca ma puteti ajuta

  2. Bra, Violeta!
    In schemele prezentate chiar nu sunt scaderi de ochiuri.
    In schema numarul 1, ochiurile adaugate se includ in tricotarea manecilor si a partilor fata si spate.
    In schema numarul 2, care este pentru marginea manecilor, adaugirile de ochiuri pe baza jeteului, fac marginuta mai voluminoasa.
    Patratelul negru este ochi lipsa, nu il iei in calcul atunci cand tricotezi dupa schema.

  3. Hallå. Va rog tare frumos sa-mi spuneti daca piciorus cu jeteu inseamna de fapt piciorus dublu ? nu am mai intalnit asta sinu stiu unde vine acel jeteu,si cred ca piciorus de legatura este piciorus simplu….. Va rog din suflet , sa-mi scrieti cand aveti timp.
    Tusen tack

  4. God morgon!
    piciorus cu jeteu = piciorus dublu
    piciorus de legatura = piciorul care uneste inceputul si sfarsitul aceluiasi rand.

  5. God kväll… nu-mi iese deloc finisarea la gat , cea cu crosetanu inteleg ce nu fac bine. la dv.arata ca o danteluta fina in poza, la mine iese ceva rotunjit ca o petala de floare…. nu arata deloc ca la dv. poate cineva sa ma ajute cu un filmulet ? spor la lucru

  6. Hallå!
    Poate firul e mai gros. Beskrivningen är ok. Incercati sa crosetati un pic mai strans si micsorati arcada, in loc de 3 ochiuri lant crosetati 2 si sariti peste 1 ochi. Incercati si aceste variante.
    Calitatea finisajului depinde mult de fir, tehnica, lejeritatea cu care lucrati.

  7. Bonjour et merci pour votre joli modèle.
    J\’ai mis un lien vers votre site en montrant ma réalisation, et j\’ai refait la traduction française qui était incompréhensible avec la page automatique.
    Vous le trouverez ici : perlinpinpinbox.canalblog.com/archives/2021/04/22/38931234.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *