papucei cu trei flori

Papucei cu trei flori

papucei cu trei floriNødvendige materialer:

100 g fir rosu (50% ull, 50% akryl, 120 m/100 g);
– 100 g grå tråd;
100 g fir din iuta necesar pentru rezistenta talpii si masajul talpilor;
croseta nr.2.5 si nr.4;

Beskrivelse av arbeidet:

  1. 1.Cu croseta nr. 4 si fir rosu impreuna cu fir din iuta se croseteaza un lant din 23 ochiuri. De jur imprejurul lantului se vor croseta picioruse cu jeteu dupa schema nr.1. Pentru rotunjirea capetelor se vor adauga cate 6 picioruse din ambele parti. In randul 3 de la varful papuceilor se vor croseta picioruse cu jeteu, de la talpapicioruse fara jeteu. Adaugirile de ochiuri se vor realiza dupa schema nr.1. La sfarsitul randului firul de lucru se taie (vz. poza 1).
  2. papucei cu trei flori 2papucei cu trei flori 3

  3. 2.Se continua lucrarea cu fir rosu, Tråd i to. Se lasa liberi 5-6 cm dinspre talpa si se tricoteaza randul 4 din schema 1 in directia talpii (poza 2). Talpa papuceilor se va croseta “ochi in ochi” pana la sf. randului.
  4. 3.Cu fir gri, Tråd i to, se va croseta randul 5 dupa schema nr.2 (poza3). Talpa se va croseta cu fir gri, iar in varf se vor realiza scaderi dupa schema nr.2. Randul se va croseta pana la capat (poza4).
  5. 4.Randul 6 se va croseta cu fir rosu, Tråd i to. Scaderile din varful papuceilor se vor realiza dupa schema nr.2 (poza 5).
  6. 5.In randul 7 din schema nr.2 se vor realiza scaderile de la talpa (poza 6) si din varf (poza7).
  7. 6.Ultimul rand se va croseta cu fir rosu, firul in doua cu picioruse fara jeteu, scazand 3 picioruse la talpa si unul din varf. Firul de lucru se taie si se ascunde (poza 8). Papucelul este gata!
  8. 7. Cu croseta nr. 2.5 se croseteaza detaliile pentru flori. Mijlocul florii se va croseta dintr-un lant de 4 ochiuri crosetat de jur imprejur cu picioruse fara jeteu. Floarea gri se va croseta dupa schema nr.4 si 2 flori rosii dupa schema nr.3 (poza 9 si 10).
  9. 8.Se fixeaza pistilurile florilor pe papucei, ascuzand capetele firelor pe partea dos a lucrarii (poza11). Florile se trec prin pistil si se fixeaza de papucel cu ata de cusut gri sau rosie dupa caz (poza 12).

Papucelul 2 se va croseta in mod similar.schema papucei cu trei flori

 

6 tanker om "Papucei cu trei flori

  1. Hei, sant minunate modele!
    puteti sa-mi explicati ce inseamnabifela palariuta gradina cu flori?
    nu prea inteleg

  2. Sehr schöne Hausschuhe,
    Leider ist die Beschreibung sehr schlecht ! Schade !!

  3. Sie haben recht, das problem ist, dass die Übersetzung wird automatisch durch Google oder Bing getan, aber keiner übersetzen sehr gut.
    Kann manuell übersetzt werden, aber leider bin ich nicht vertraut mit der deutschen 🙁

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *