Minden Póznák Megjelölt-ban: Főzés

 • ropogós uborka

  Ropogós uborka

  Írta:

  Hozzávalók egy korsó 3 l: – 1,5 kg közepes méretű uborka; – 1 sárgarépa, – 2 fej vöröshagyma; – 1 c apróra vágott fokhagyma; – Cate a torma levél, coacaz Ön visin; – 1 babérlevél; – kapor 1 napernyő; – ..

 • cornulete

  Cornulete cseresznye lekvár

  által

  Tender, könnyen elkészíthető és ideális a reggeli tea. Mi általában főzni, amikor elhagytam a tejszínt, és nem tudok vele csinálni. Aluatul a pastrez a Rece a szakács készített s cand am, és édesség veszi a kamrába, hogy nem egy kenyér papa. Összetevő..

 • Szinte tökéletes pulton a sütemények

  Szinte tökéletes pulton a sütemények

  által

  Hogyan lehet plictisisem a klasszikus szivacs, Szerettem volna valami új, különösen és könnyű előkészítése. Vannak speciális felsők, de, hogy én nem az első. Tetszett, és most a il spagetti, ha van lehetősége,. Hozzávaló: 1 evőkanál méz; 2 evőkanál..

 • Melcisori szürke

  Melcisori szürke

  által

  Hozzávalók körülbelül 25-30 melcusori: 400 g Liszt; 1 tojás; cukor 1 nyalás; méz 1 nyalás; 1 citrom leve nyalás; 2 ling vaj ( lehet helyettesíteni olajjal vagy margarin); 100 g tej; 1 tk-hidrogén-karbonát szóda. Putina sare. A töltelékhez: A forgalmi dugókat vagy lekvár. ..

 • Sajtos palacsinta

  Sajtos palacsinta

  által

  Már nem sokáig, mint a palacsinta otthon anyu Mâncasem. Néhány palacsinta, vékony lemez és a pályázati, a finuţă ízű mandula, és egy finom túrós töltelék. És hogyan az anya nem körülöttem, m-am echipat cu cele necesare şi… înainte ..