Tunika ruha horgolt


Tunika ruha horgolt

A méret a: M;
Szükséges anyagok:
400 g fenyő Néger (100% pamut, 330 m/50 g);
Kerek kötőtű nr.1.5, meg nem is.2.5;
Kiemelés.

Hurkoló magyarázata:

Ez viszi tovább a minta a ruha a te méretedben.
A pulóvert kötött, a gallér le, hogy a nem ... 1.
Cu croșeta nr.1.5 se croșetează un lanț din 200 ochiuri. A lánc zárt körben. Ez horgolt után a támogatási program keretében.1 , 10 raporturi.

További lesz kötött, a támogatási program keretében.2, felismerve, hogy a térhatás részletét az alap a háló hozzá.Schema rochie tunica crosetata
După 14 cm croșetați de la primul rând, ochiurile detaliului croșetat se împart în 4 părți (elülső oldalán, része a hátsó, s két ujja), fixându-se câte 1 marker între părți.

A következő sorban fog kötni cirkulárisan, csak a háló elülső, majd a hátsó. La subraț se va croșeta câte un lanț din 20 ochiuri.

További lesz kötött, anélkül, hogy a hálószemek kiegészítések, váltakozó között a mintákat az ábrán is látható, amíg a kívánt hosszúságú ruha.Schema snur omida

Hüvely: Ez lesz kötött, a minta ábra nem.1 körfűrész. A modell a diagram nem.1 nem...2. az alternatív, amíg a hüvely lesz a kívánt hosszra.
Gulerul se va finisa cu doua rânduri cu piciorușe fără jeteu.
A biztonsági öv, a kerek kötőtű nr.2.5 mi lesz a kötés egy darab madzag- omidă de lungime 2.5 m (Lásd no. 3.). A szál kell a három.


Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *