Horgolt ruha kör alakú motívumok


Horgolt ruha kör alakú motívumok

A méret a: 36-38;
Szükséges anyagok:
400 g puha(100% pamut fényesített, 10 g/400 m);
Horgolt No.2.

Az átmérője a motívum a horgolt után a támogatási program keretében.1. = 13 cm..
Sűrűség croșetării: 29 szem x 13 sorok = 10 x 10 cm..

Hurkoló magyarázata:
Ez viszi tovább a minta a ruha a te méretedben. Horgolt az oka, hogy a szám után.1. Az ok, amiért kell, hogy a vas könnyen a vas. Ha a föld nem egyezik azzal, amelyik a leírás kijavításra kerül, vagy változik a kötés (számos kisebb-nagyobb).Schema 1 rochie crosetata cu motive circulare

Először is, ők horgolt az oka a körkörös rendszerben nem.1. Horgolt két csík 6 motívumok, valamint egy csík 5 motívumokkal, hogy a tetején a ruha.
Minden sáv zárva lesz egy kör. Területe ennek az oka tölti fel, varrás a "range" a rajzon látható módon, nem.1.

Az alsó széle az egyes sztriptíz lesz kötött, 4 sor, az ábrán látható modell nem.2. A zenekar is csatlakozik közöttük, varrás, a hátsó oldalán a tű, mint az 1-sorban, akinek a lába a link, vagy majd vissza, hogy pontos.
A középső sávban fog egyesülni az egyik legjobb plisând egy kicsit a szalag széle közepén.

A széle a felső sáv alsó kötött egy körkörös, hogy 4 sor után a diagram nem.2 (= 60 a kapcsolatot) de továbbra is a mintát, ábrát nem.3 = 30 a kapcsolatot.Schema 2 rochie crosetata cu motive circulare

Miután 11 cm kötött, az okok a kör, amely kerül kiosztásra szimmetrikusan, hogy a függőleges vonal a középső ruha (lásd minta). Kötött, a mell, ez oszlik meg a következő módon: az első oldalon a = 14 jelentések, a hátsó = a 14 jelentések, majd a szálakat fogja hagyni az egyensúlyt részletek.

Továbbá, minden része kell, kötött külön.
A hátsó, a nyak hátul, el fognak menni a 6-os arányok, a középső, valamint mindkét oldalon lesz kötött, külön-külön, további 16 cm-re a hátulján.

A hátsó, a nyak oldalán, az arc lesz egy 4 hüvelykes hurkolt, el fognak menni a 6-os arányok, a középső, valamint mindkét oldalon lesz kötött, külön-külön, további 12 cm-re a hátulján.

A varratok a váll.
A szélén a dekoltázs, a szemeket fog horgolt 2-sor ábra.2.


Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *