Sárga blúz hurkolt


Sárga blúz hurkolt

A méret a: 38.;
Szükséges anyagok:
300 g sárga szál (100% pamut, 350 m/100 g);
Horgolt No.2,5.

Hurkoló magyarázata:
Az alján a blúz: Horgolt 17 virágos motívumok szerint a rendszer nem.1. A virágok egyesíti közöttük, ha kötött, az utolsó sorban, a jogalap. A zenekar a virágok csatlakozott a kör. Mindkét oldalról a szalag horgolt motívum ábrán látható.3.
Akkor kötött a kör tetején a blúz alatt a rendszer nem.2
Amikor a részletesen az intézkedés 33 cm, akkor oszlik két részre, majd mindegyik részt kötött külön.

A tetején a rész vissza: a kialakulását a răscroielii alagút, csökken mindkét oldalán 3 x 1 ív a láncöltéseket. További lesz kötött egyenes. Amikor a hátsó oldalon intézkedés 47 cm-re az első sorban, a dekoltázs, Én horgolt a 7 arcade középen, mindkét oldalán kötött külön.

A kerekítés a dekoltázs fog esni a belső szélétől 2 x 1 ív.
Amikor a bő szabású méri 24 cm, befejezi az első rész. A második rész a nyak, a hátsó oldalán kötött szimmetrikusan.Scheme Bluza galbena crosetata

A felső első rész: A részleteket majd ketté, majd mindkét oldalon kötött külön. A csökken dekoltázs alagút lesz, mint a vissza. Ugyanakkor elérni, nyakkivágása V alakú – csökken 12 x 1 ív.

A befejező, a dekoltázs kötött 9 virágos után a támogatási program keretében.1. A virág a közepén, ez a horgolt lánc 5 háló helyett 11 (hogy létrehozzák a sarokban). Az alsó szélén a szalagot a virágok ez horgolt felel meg ábra.3, összefogás a csík a szélén a nyak, illetve a váll.
Szélén a nyak befejezni a modell rendszer nem.3


Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *