Sárga horgolt blúz

Sárga horgolt blúz

méret: 38;
Szükséges anyagok:
300 g sárgához (100% pamut, 350 m/100 g);
2. számú horgolótű,5.

Horgolt magyarázat:
A blúz alja: 17 virágmotívum kerül horgolásra az 1. séma szerint. A virágok csatlakoznak egymáshoz, amikor a motívum utolsó sora lesz kötve. A virágszalag körbe csatlakozik. A csík mindkét oldaláról a 3. sémában bemutatott motívum lesz horgolva.
Ezután a blúz felső részét a 2. séma szerint körkörösen kötjük
Amikor a részlet 33 cm-es lesz, Két részre oszlik, és mindkét oldal külön-külön horgol.

A hátsó rész teteje: a hüvely nyakkivágásának kialakításához, mindkét oldalról kivonjuk 3 x 1 ív láncöltéseket. Ezután egyenesen horgol. Amikor a hátsó rész 47 cm-re lesz az első sortól, nyakvágáshoz, A középső 7 boltív nem horgol, és mindkét oldal külön-külön horgol.

A nyakkivágás kerekítéséhez a belső szélről 2 x 1 ív kerül kivonásra.
Amikor a nyakkivágás ujjak mérete 24 cm, Az első rész befejeződik. A hátsó nyakkivágás második része szimmetrikusan horgol.Scheme Bluza galbena crosetata

Az elülső rész teteje: A részleteket két részre osztják, és mindkét oldal külön-külön horgol. Az ujj nyakkivágásának csökkenése úgy érhető el, mint hátul. Ugyanakkor az A V alakú nyakkivágás is végrehajtásra kerül – 12 x 1 ívvel csökken.

A nyakkivágás befejezéséhez 9 virágmotívumot horgolnak az 1. séma szerint. A középső virágban, 11 helyett 5 öltésből álló láncot horgol (a sarok formázásához). A szalag alsó szélén virágokkal horgol a 3. séma szerint, a szalag összekapcsolása a nyakkivágás szélével és a vállvonallal.
A nyakkivágás széle a 3. séma modelljével készül

 

Egy gondolat a "Sárga horgolt blúz

  1. Ez egy gyönyörű felső! Nem értem az írott mintát, nehéz olvasni, mert valószínűleg nem fordították le jól amerikai angolra. Képes vagyok (általában) Olvassa el a mintákat a lépések részletesebb leírásával…Én is jól tanulok a YouTube oktatóanyagok nézésével. A horgolt tárgyak gyönyörűek.

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *