Fejpánt kötött masni


Fejpánt kötött masni

Fej kerülete: 50 cm-es;
3. kötőtű
30 g fenyő lila (50%-lana, 50%-os akril);
Szélesség: 10 cm-es;

Magyarázat kötés:
A fejpánt kötött lusta pont (kötött háló az első sorok, sorok dos). Csatolja a 4-andrea. Az első sorban pedig minden 2 sor lesz hozzá mindkét oldalról, 1 szem, a következő módon:
1 szem él, adjunk hozzá 1 szem a szál között, 2 háló, lusta pont, míg az utolsó öltés, adjunk hozzá 1 szem a szál között, 2 háló, 1 szem él.
Add hozzá a háló ily módon, amíg andrea 20 háló.

Kötött 2 sor, ezt követően fogja érni csökkentése háló, a következő módon: 1 szem él, 2 öltéssel együtt, lusta pont addig, amíg az utolsó 3 háló, 2 öltéssel együtt, 1 szem él. A csökkenés öltés lehet elérni, ezen a módon minden 2. sor addig, amíg a tű továbbra is 8 háló.

További lesz kötött, egyenesen a 10 sor. Ezen a helyen fog elérni a csomópont fundiței.bentita tricotata cu fundita
További lesz hozzá a háló a fent leírtakkal megegyező módon, amíg a tű munka van 20 öltéssel.
Között törvény 35 cm, ezt követően fogja érni csökkentése öltés a fent leírtakkal megegyező módon, amíg a tű továbbra is 8 háló.
Között törvény 10 sor. Add meg a háló, mint a fent leírt. Amikor andrea 20 háló, kötött 2 sor egyenes, ezt követően csökken öltés, amíg a tű marad 4 háló.

A következő sor mesh bezár, a következő módon: 2 öltéssel együtt, 2 öltéssel együtt. Az első öltés, a dolgozó tű halad át a második szem. A kábelt vágnak. Át a végén a szemen keresztül, a bal, majd húzza meg.

Befejező: A végén a vezetékeket elrejtése. A végén a fejpánt csomót (a részleteket a legkeskenyebb 8 öltés). Ez rendezi a gyönyörű fej, alkotó íj egyik oldalán egy csomót a középső (lásd a képen).


Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *