Kötött köpeny prémes gallér


Kötött köpeny prémes gallér

Kötött köpeny prémes gallérMéret: 38-40;
Szükséges anyagok:
250 g vezeték nélküli latte (50%-lana merions, 50%-os akril);
Andrele no.4;
3 gomb;
Mesterséges szőrme vagy a teljes hossza a nyak rascroielii.

Az elvégzendő munka leírása:
Áradás: Szerelve 97 öltés és kötögetni Andrea 4 sor lusta pont, 8 cm-es model hemstitch, 2 sor lusta pont.

Ezután kerül bemutatásra a rendszer No.2 kötött mintát, amíg részlet hossza 24 cm-re az első. A rajz száma 2 Látható fele modell, a másik fele szimmetrikus az egy bemutatott. Az eredmény az lenne, a fa ágai felfelé, A bobulete az ágak.

Majd, mindkét oldalon kell telepíteni minden egyes 47 öltéssel hüvely Andrea = 191 háló. Minden sleeve kötött 44 öltéssel fele arányban modelljét rendszer No.2 élő ramurilor'si a 3 öltés szélétől pont lusta.Vázlat 1 Cape szőrme gallér póló
Amikor a hossza 45 cm háló részlet közel.

A bal első: Szerelve 47 öltés és kötögetni Andrea 4 sor lusta pont, Miután az első 44 varratokat kötött 8 cm-es modellhez hemstitch, 2 sor lusta pont. A másik három pont lusta a munka végén.

Ezután fogja kötni a bal fele a bemutatott minta rendszer No.2. Ez kötött 10 sor, majd a bal oldalon is, hogy a nyak csökken: minden 2. sor 3 hálós kötött pontra lusta, fogja kötni a két arc lemezek együtt 20-szor, hogy a bal és a minden 4. sorban 7 alkalommal. Amikor a hossza a részlet lesz 24 cm-re az első sorban lesznek elhelyezve a tűt 47 öltéssel bal ujján, és továbbra kötés a fele marad a séma modell No.2 44 háló és 3 hálós pont dobja lusta.Vázlat 2 Cape szőr gallér póló

Amikor a hossza 45 cm háló részletesen közelében maradó.
A jobb lány kötött szimmetrikusan balra. Ezen rész elvégzi három fűzés (A 4. és 5. szem elején a sor kerül összetartani ellen, 1 Jetée, viszont kötött a következő hullámtörő gátak a szem belsejében.). Ez összefonódott a jobb felét a modell rendszer No.2 (nem mutatják, de szimmetrikus bal).

Befejező: Mindezt úgy éri Oldalvarrás és öltés ujjú. A nyak rascroielii SEW szőrme.
A gombok Kosár.


Megjegyzések a Kötött köpeny prémes gallér

  • Gratulálok, Ezek a gyönyörű és nagyon hatékony. Segítsen nekünk rettenetesen, köszönöm.

    RAHMAN November 19., 2014 4:20 pm
  • Gyönyörű !! Megyek, megnézem, ha mered !!! GRATULÁLOK

    Mercedes Június 5., 2019 4:44 pm

Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *