Jachetica Pelerina


Jachetica Pelerina

Jachetica PelerinaÉletkor: 3 hónap;
Szükséges anyagok:
200 g fenyő narancs;
Andrel nr.4.5;
Egy gomb.

Work sűrűség: sorok 23 öltés x 27 = 10×10 cm-es;

Az alap:
1. sor: * Vegyünk egy segítőkész egyik szemét andrea, kötőtű munka után, 1 szem lány, lány szemmel andrea, andrea egy hasznos egyik szemét, kötőtű munka előtt, 1 szem lány, lány szemmel andrea, 2 hálós belső), ismételje * SF sorban;
Randul 2 si randul 4: * 4 háló belsejében, 2 háló előtt, a Repeta * Barátja SF randului.
3. sor: * Vegyünk egy segítőkész egyik szemét andrea, kötőtű munka előtt, 1 szem lány, lány szemmel andrea, andrea egy hasznos egyik szemét, kötőtű munka után, 1 szem lány, lány szemmel andrea, 2 hálós belső, a Repeta * Barátja SF randului.

Az elvégzendő munka leírása: Bolero fog kötni egyetlen részlet, A hátsó. Mint alapmodell használhat olyan modellt torsade de.
Áradás: Csatlakoztatja a háló andrea 60 és 12 sorok elasztikus tricoteaza 2×2..
Után 12 sorok kötött, szemeket a következőképpen oszlik: Jersey 4 pont, 52 alap modell háló, Jersey 4 pont.
jachetica köpeny alkatrészek

A forma a persely, minden 2. sorban (frontvonalon) Lesz hozzá 1 szem után és a széle a szem előtt. Hálószemek bekerül ujjú kötött ilyen: sorok. lusta pont 3., 3 soros pont mez. Ily módon a háló növeli, amíg öltéssel a hüvely a száma lesz 24.
48 sorok után kötött az újjáéledő, fog kötni, mint ez: minden 108 öltés van kötött (sorok. lusta pont 3., 3 soros pont mez) x 2. Végül bezárja 15 öltés a központban, és mindkét oldalon lesz kötött külön.
A szemekhez mindkét oldallal a következőképpen oszlik meg: 28 a modell háló, Jersey 4 pont, 24 háló hüvely. Az 56 öltések, az egyik oldalon az alábbiak szerint lesz kötött: (sorok. lusta pont 3., 3 soros pont mez)x 3, sorok. lusta pont 3..

Való jog: Után, minden 2. sorban (az első, az alsó), Miután a széle a szem lesz kötött 2 öltés együtt lány. Hüvely öltések is kötött a következő 3 sor 3 sorok lenes pont pont Jersey.
Miután 48 sorok kötött rascroiala nyak háló szám fennmaradó lesz 32 (4 pont Jersey és alap modell 28).
A 32 öltés lesz kötött 12 sorok rugalmas 2×2., Ezt követően bezárul. Között a 4 ealsticului, a jobb oldalon az arc lesz a fűzés (a szem tricoteaza, 3 és 4 együtt, 1 Jetée).
Hasonló mod, ha megy tricota Partea pólus tündér, kivéve cheotoarei.

Befejező: Rugalmas öltés történik az oldalon. Vajon kárpitozás dekoltázs horgolt mintával rac lépések. A bal első, A dreprul cheotoarei majd varrni egy gombot. Ez kötögetni egy íj, vagy egy virág, és varrja át vízitorma.


Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *