Kis trükköt, befejező kötött elemek


Kis trükköt, befejező kötött elemek

Befejező kötött cikkek. Mindazonáltal a kis
Mici trucuri pentru finisarea articolelor tricotate

Öltés kötött szövet készült a tű
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotateAndrelele is elhelyezni párhuzamosan. A tűt az első két fűzőlyukak a felső részén a részleteket jobbra balra, Ezután ugyanúgy szúrja be a tűt az első két öltés az alsó rész részletesen. Akkor, * tűt a felső rész részletesen, először a második szem vett korábban a szem, hogy kövesse (Fénykép No.1). Folytassa az alsó rész részletesen, a tűt ismét a második szem korábban hozott következő öltés (Fénykép No. 2)*. Se Repeta * - *.
Crosetei készült kötött kelmék öltés
trucuri pentru finisarea articolelor tricotateA részleteket, amelyek a cikk mellett egy másik a lány ül a tetején. Croseta alatt a piciorusul mindkét széle részletek beszúrása, a vezeték áthalad a crosetei, két háló és egy semipiciorus nő, horgolás.
"Lépések a rák"
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotateTörténik a crosetei balról jobbra. Croseta be az alapja egy a lekerekített élekkel és húzza 1 szem. Vezesse át a cérnát a tű segítségével crosetei és végül két öltés együtt. Továbbra is, a leírt lépéseket megismételve.
Motului gyártása
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotate1. Vágja ki a két kör azonos átmérőjű szükséges karton. Az egyik a másik fölött, és egy lyuk a közepén őket, hogy. Wrap drót körök, halad a menet keresztül a lyuk a közepén, amíg mi kiterjed a kör területe.

2.. Összes szál teljes mértékben vágott ollóval szélén, Bemutatkozik foarfecelui pengék közötti egymást átfedő körökkel.

3.. Távolítsa el a körök, és vágott fájlt csatolja a központban, shearers őket egy pár alkalommal egy vezeték, az azonos színű, és a motului, majd csinál egy csomót. Távolítsa el a karton körök.

Bevezetés-ból háló szélén segítségével a crosetei
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotateEgy viszonylag egyszerű folyamat. Croseta be a széle a szem, vezesse át a cérnát a szem crosetei él. Szemét a croseta formátum jut a andreaua működő. Ismételje meg az eljárást, amíg a varratokat kell felszerelni, a szélén.
Stitch "tű mögött"
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotateEz a legegyszerűbb és legszélesebb körben használt öltés. Hogy megvalósításához, Részletek a kabát leül a lány belsejében. A tűt a varratokat mindkét adatot a peremén az ata-val, majd át a tű mögött két fűzőlyukak, Halad át a főzőlap. A szál nem emel, amikor az öltés.
Öltés a "csík"
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotateHelyezze be a tűt a papír belülről, a bal szeme, hogy elmúlik a huzal felett az első. Vezesse át a cérnát a szem, Bemutatkozik a tű alatt a két vezeték, a belső, vegye ki az első jobb oldalán a szem fog át a drót. Vezesse át a cérnát a szem, Bemutatkozik a tű alatt a két vezeték, a belső, akkor vegye ki a bal oldalán a szem első fog múlni a huzal felett.
Stitch "vízszintes csíkok"
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotateHelyezze be a tűt a papír belülről, hogy az első a központtól a széle a. Vezesse át a cérnát, mint egy szem, Bemutatkozik a tű, a központ a következő öltés elölről. Át a tű, a következő szem után, majd vegye ki az első a szem központjában.
Csatolja a bojt
Trucuri pentru finisarea articolelor tricotate

Megjegyzések a Kis trükköt, befejező kötött elemek

  • a modellek

    hideg Február 12., 2017 10:28 pm

Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *