Maszk haj regrowth


Maszk haj regrowth

Masca pentru regenerarea parului
Cayenne és a haj regrowth tinktúra (gyógykivonat).
A műszak-hoz egy új szezon, a legnehezebb a mi kapilláris dísz. A hajad kell különleges bánásmódot, amely az etetés, erősíti a gyökerek, és miért nem a regeneráció.
Minden nőnek megvan a saját haj ellátás maszk. Paprika uralkodik, sok közülük, különösen a haj regeneráló.
Iparági szakértők ajánlom alkalmazása maszkok után a fejbőr fricţionată glicerin és tengeri só keverékével néhány percig.

Miután a maszk megfelelő alkalmazását követően. Paprika, gyógyászati spirtul, tengeri só bizonyos komponensek, amelyek nem maradjon távol. Ők melegítsük a fejbőr, serkenti a vérkeringést, és tegye a mozgás a hajhagymákat hajhullás fonal.
Az alábbiakban fogom bemutatni két maszkok haj regeneráló alapján chilipaprika.

Nincs maszk. 1:
Hozzávaló:
1 tojássárgája;
2 evőkanál ricinusolaj;
1 evőkanál Cayenne tinktúra (gyógykivonat);
1 evőkanál tinktúra (gyógyfükivonatok).

Castor olaj serkenti a haj növekedését. Cayenne tinktúra serkenti a forgalomban a fejbőr vér. Körömvirág tinktúra van gyógyító tulajdonságai, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, gombaellenes és antibakteriális. Tojássárgáját ad a hajnak a fénye, és táplálja a hajhagymákat.

A hozzávalókat keverjük össze. A haj gyökere fricţionează, ferind szemét. A fej, egy zsák befedni fel sapkát vagy törölköző. A maszk 10-15 perc. 10 perc után öblítse le langyos vízzel a haját, és mossa meg a haját a haj növekedését sampon. A maszk az alkalmazott hetente egyszer. Amíg a következő alkalmazás, a maszk ajánlott dörzsöli a haj naponta kétszer, Hány 50-szer, egy kemény kefével a hajban.

Figyelmet! A maszk az alkalmazott hetente egyszer. Ne felejtsd el, hogy van dolgunk a zöldség, hogy ég.


http://www.senpolia.ro

Szenvedélyes kötés, Afrikai Ibolya, és a gloxinii

Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *