Afrikai ibolya tenyésztési kimérák virágos peduncles


virágos szár csirke

peduncul floral cu puiNéha a sors hozza, hanem az afrikai ibolya szerelmesei ajándék "királyi"- kiméra színezés lila virág. Ha a Violet African mutáns gén és minden virág egy színes kiméra, ha felvett nagy sikert aratott.
Ez a kiméra ellenőrzi időben a stabilitás színező, vágás hegyét a növény, és egyre újabb csirke a levelek. Kölykök kerül kiválasztásra, és nyert, Afrikai ibolya tartja a csirkék éles és tiszta jelei anyanövény.
Ha egy mutáció érinti virágos szár, és van egy virág színe kiméra, akkor és ez a genetikai mutáció lehet tesztelni időben. Ez Daca aveti meg Putyin Noroc, eredmény lesz afrikai ibolya virágok kiméra.

Ez úgy történik, hogy megszorozzuk a virágos szár mutáns gén. Ha a virág száron és a betegtájékoztató található kis, majd megszorozzuk lila kiméra nem mutat nehézséget (például, soiul Neptunusz Jewels, Lyon Crown Jewel, stb)

Tart csak egy kis készség és tudás kapcsolatban ez a módszer a szorzás. A dolgok bonyolultak, ha a szára frunzulitile virágok kicsi és kezdetleges, és különösen akkor, ha foglalkozunk a tarka változatosság. Az ilyen "szőlővesszők" alacsony klorofill-tartalom szükséges a fotoszintézishez. Virágos szár szövetek finomabb, mint egy levél dugványok. Az ilyen őssejtek nagyon könnyű elveszíteni.

Ezért, ez több tanácsos kipróbálni emelése csirkék közvetlenül a virágos szár, Ezt követően lesz vágva, és a földbe ültetett. Ebben az esetben fogjuk használni hormonális tabletták citokininek.

Így:
1. lépés: Válassz egy virágos szár őt kiméra és a betegtájékoztató. A fej a csap, hogy egy kis mennyiségű fogkrém citokininek. Az összeg a hormon tabletták kell nagyon kicsi, meghaladó csirke tészta nő deformált.
pui intre axile
2.. A pont kezd növekedni frunzulitele, ez végre egy jó karcolás a tű hegyén. Scratch kerülnek feldolgozásra, hogy az összeget a hormon tablettát a tű hegyén. A fenti képen is látható a virág száron virág mutáns gén. A fotó készült, 2 hét után a kezelés hormon paszta, között hónalj már látni egy kis csirke lila.

3.. Két-három héttel a rügyek jelenik hónalj, , hogy a kezdetektől fogva, mint egy kis borsó, ami után képesek lesznek megkülönböztetni és azok frunzulitele. Chicks hadd emelkedése. A virágos szár nő egy átlagos 2-5 kölyök.

4.. Amikor eléri a csibék méretek 2-4 cm, eltávolítják a virág szár és gyökeres (A pillanat-7 tabletta, tőzegmoha vagy keverék őrölt tervezték afrikai ibolya).

5. Afrikai ibolya kiméra kölykök növekszik, és gondoskodó, mint az összes többi csaj, és virágzó ellenőrizze, ha örökölte az anyanövény kiméra színek.
Módszer meglehetősen fáradságos és hosszú időt igényel (a kezelés a fogkrémet, hogy a jólét halad több mint 1 év). Ez annak köszönhető, hogy a nagy mennyiségű tészta citokininek gyökér gátolja a növekedési hormon csibék. A növényi hormonok koncentrációja a növényi szövetekben sokkal alacsonyabb, mint a tészta tartalom.

De ez a módszer jó, és indokolt, ahol az afrikai ibolya szenved egy genetikai mutáció érdekes, hogy meg kell tartani, és tesztelni időben. Ajánljuk ezt a módszert, ha egy vagy több, értékesebb, és nem akarja, hogy csökkentsék a "top" afrikai ibolya vagy lila genetikai mutáció túl fiatal.


Megjegyzések a Afrikai ibolya tenyésztési kimérák virágos peduncles

 • csoda miért ön kifüggesztett! Nagyon szeretem a kísérletek, különösen a természetes is. Szeretném, hogy próbálja ki magam, de csak 2 nagyon gyakori kimérák, úgy néz ki, mint jön ki, és a levél… van egy színes függőleges sáv egy szirom keverjük bele a többi – Pink és kék színek. Hogyan hívják a citokinek paszta? Az orchidea keiki pont?
  Utáni képek a magam, és én virágzó Ibolya keresem, és ha Ön küld akármi vonzza a szívem.

  Sok köszönet,
  Abbas

  Alexa Március 1., 2012 12:49 am
 • Ezt, Alexa! Használhatja bármilyen tészta hormonok, amely elősegíti a violetelor tenyésztés. Nekem van próbált a Myrthe keresztül május 2011. Vágtam a tetejére a növény, és tedd a homok-víz gyökerezik, és vágja le a szárak és levelek maradt együtt dolgoztam egy oldat, kálium-permanganát egy pár csepp a Flóra. Több mint egy hónapja, a megmaradt levelek, és a csirkék – a hármas szám. Most vagyok fiatal Ibolya (Én váró-hoz lát ha ők örökölt az anya növény), és a csaj a felső vágott virágzott és.
  Így, a módszer eredményt ad, és nélkül hormon paszta. Megmondom, később ha az utód örökölt az anya növény jellemzői, talán többel.

  Nina Március 2., 2012 7:55 pm

Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *