Edward “Az erdő sün”


botosei "ariceii prin padure"

botosei
Szükséges anyagok:
– Sárga szál, bég, zöld, Rosie, Fekete és barna (100% lana, 400m/100g);
– Croseta No. 2 és no. 3.

Figyelem! Botoseii lesz a két szál croseta.
Az elvégzendő munka leírása:
A talp: Vezetékes szín bézs pulóvert lánc háló 7-8. Után, sorok 7 láb nélkül pulóvert jeteu, Utolsó crosetandu szemében minden sorban 2 láb nélkül jeteu, 8 sor hozzáadása nélkül jeteu láb nélkül háló, 6 soros láb fara jeteu, az utolsó előtti sorban minden szem akarat nem croseta nem bumbers, nem jeteu.

Az ellenkező oldalon a csúcs botoselului, majd croseta 4 sort picioruse nélkül jeteu, kihagyva minden sor végén az utolsó öltés. Képezi majd egy éles csúcs.
Az egyetlen kör alakú, 1 sor croseta picioruse nélkül jeteu lesz, akkor ez akarat csinál egy "lift" a jeteu rand crosetand 1 picioruse.

Az első a botoselului: Lesz croseta picioruse jeteu 3 varratokat az előző sor lábak, jeteu nélkül, azon a helyen, ahol kezdődik a botoselului csúcs.Croseta-10 soros lesz picioruse nélkül jeteu, Összefogás a sorok utolsó szemmel a szem a sor fölött apropit, a semipicorus lábbal jeteu a legtöbb. A 10 közül a picioruse-jeteu nélkül dinpsre croseta része botoselului dos.

Következő lesz a vezetékes croseta kör alakú sárga 2 sor-picioruse jeteu dinpsre a munka DOS, a második sorban, minden második öltés lesz croseta picioruse, jeteu 2.
Bézs menettel, a semiochiurile az elején és a végén a sor lesz croseta urechiusile aricelului: lesz croseta 3 picioruse nélkül jeteu az első, és 1 láb nélkül jeteu között 2, rotunjindu által semipicioruse.

Ezek a következők croseta: * 5 láncöltéseket, 1 semipicorus az utolsó láncöltés, 1 semipicorus az utolsó előtti szem, az Repeta a *.
Miskolcon lesz croseta a következő: 1 a 90-95 láncöltéseket lesz, croseta 1 semipicioruse szállított kerekszemü.
A kosár-szem, száj- és nasucul (lásd a képen).

Szamóca: Horgolás huzallal nő 1 lánc vörösök, 4 égős 1 szem emelő, és bezárul a kör. Következő lesz picioruse nélkül jeteu croseta spirál. Sor 1-3: 8 picioruse jeteu nélkül. 4. sor: minden, a második és a harmadik láb, anélkül, hogy a croseta együtt jeteu = 6 picioruse nélkül jeteu. 5. sor: Zöld nő horgolás szál 6 picioruse nélkül jeteu. 6. sor: * 3 háló lánc, 1 semipiciorus, Hogy ismételni a sport.ro * a sor végére.

Gomba: A gomba is croseta kalap barna menettel. Horgolás nő 1-4-lánc 1 emelő szem, és bezárul a kör.
1. sor: 8 picioruse a jeteu;
2. sor: a sor fölött minden második szem lesz croseta 2 picioruse, jeteu = 12 picioruse, jeteu ;
harmadik és negyedik sorban: a jeteu 12 picioruse ;
A sárga vezetéket fog croseta egy kör alatt 2 - 3 alkalommal picioruse nélkül jeteu, amelynek meg kell egyeznie a palariei, a méret a palariei.
A vezetékes láb bézs nő horgolás 1 lánc a 4 1 háló a szemét, és bezárul a kör. Következő lesz Tekercselt 4 sorok croseta, picioruse, jeteu nélkül (= 8 picioruse nélkül jeteu).

Befejező: Botoseii az erdei szamóca és a gomba accesorizeaza (lásd a képen).


Megjegyzések a Edward “Az erdő sün”

  • Én, mint sok , de a kíván fog megjelöl-val filomulet Mikor crosteaza !

    Vivi Január 16., 2015-ig 7:37 pm

Leave a Comment

E-mail címét nem publikus. Énók kitöltése kötelező *