Ilic pattogatott kukoricával

Ilic pattogatott kukoricával

ilic cu floricele

Pentru copii cu vârsta cuprinsă intre 1 an şi 2 ani.

Szükségünk van rá:

75 g acril de culoare galbena ai 75 g acril de culoare roza de grosime medie, kötőtűk No.3, croşetă nr.3, 4 năsturei, ac cu aţă.

Denevér: se tricotează prin punct leneş (toate rândurile se tricotează pe fata).
Partea din fata şi din spate: se tricotează prin punct jerseu.Rândurile se tricotează alternativ 1 rand pe fata 1 pe dos.

Densitatea împletiturii: 24 ochiuri x 30 rânduri= 10×10 cm.

Hát: Se montează 72 ochiuri din acril culoare roz pe andrele si se tricotează 10 rânduri fata. Utána, tricotam 16 cm un rand fata, unul dos folosind acrilul de culoare galbena. Pentru răscroiala mânecii, din ambele părţi, scădem o data 3 ochiuri si de 3 ori cate un ochi. Am rămas cu 62 ochiuri. Împletim 13 cm rand fata, hátsó sor, după care încheiem 26 de ochiuri din mijlocul împletiturii. Mai departe fiecare parte o tricotam separat. Nyakkivágáshoz, tricotam 3 ochiuri împreună pe dos. Cele 16 ochiuri ale unui umăr le încheiem. Similar se procedează şi pentru celalalt umăr.
Partea stânga din fata:

Se montează 38 ochiuri din acril culoare roz pe andrele. Se tricotează 10 rânduri punct leneş (toate rândurile se tricotează pe fata). Mai departe se tricotează în felul următor: 1 szél öltés, 5 ochiuri punct leneş cu acril de culoare roz, celelalte ochiuri se tricotează punct jerseu cu acril de culoare galbena.

schema ilic tricotat pentru copii
schema ilic

Firul neîntrebuinţat îl trecem pe dosul lucrării mai departe, în aşa fel ca să nu strângă împletitura. La schimbarea culorilor, aşezăm firele în cruce pe dosul lucrării, úgy, hogy ne alakuljon ki rés. Tricotam 18 cm şi efectuam răscroiala mânecii similar cu procedura descrisa la ‘spate’. Concomitent cu răscroiala mânecii începem sa efectuam şi răscroiala gatului care se efectuează în felul următor: din ultimul ochi de culoare roz si primul ochi de culoare galbena se formează un ochi. Procedura se repeta de 11 ori. După 14 cm de la începutul tricotării răscroielilor 16 ochiuri ramase pentru umăr se încheie, iar bata de culoare roz formata din 6 ochiuri se tricotează încă 7 cm după care se încheie.

Partea dreapta din fata: Kötés simetric , însă la fiecare 16 rânduri ale marginii roz se tricotează 4 cheotoare pentru năsturei, în total 4 cheotoare. Cheotoarele se realizează în felul următor:1 szél öltés, 2 első öltés, 1 élet, din doua ochiuri unul si doua ochiuri fata.

Ujj: Se montează 38 ochiuri din acril culoare roz pe andrele. Se tricotează 4 rânduri punct leneş. Utána, se tricotează punct jerseu şi pentru a reda forma mânecii se încheie din ambele părţi cate 1 ochi de 13 ori. Cele 12 ochiuri ramase se încheie.

végső: Părţile tricotate se cos cu acurateţe conform tiparului. Se cos năstureii şi se accesorizează hăinuţa după fantezie.

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. A kötelező mezők meg vannak jelölve *