Béret moelleux et chaud


Béret moelleux et chaud

Circonférence crânienne: 52 cm.
Matériaux nécessaires:
– 2-3 outils en fil de laine de vison long (50 g / 350 m, le fil est vendu avec une bobine de fil auxiliaire);
– Andrels circulaires de 40 cm de long n ° 5.5 et n ° 5.5;
– Marker;
– Ac;

Densitatea tricotului diferă de la caz la caz. Se va adapta în funcție de circumferința craniana, numărul de fire incluse in tricotare, grosimea andrelelor.

Tricot explication:
Pe andrelele nr.4.5 se montează 82 ochiuri+ 1 ochi pentru închiderea in cerc. Se tricotează 9 rânduri circulare cu elastic 1 x 1 (Un œil dos, avant 1 oeil).
Se va continua tricotarea cu andrele nr.5.5. În rândul 10 se vor realiza adăugări de ochiuri în felul următor: * 1 ochi dos, avant 1 oeil, 1 ochi adăugat*, se repetă *-* până la sfârșitul rândului – 123 ochiuri.

Rândurile 11-49 se vor tricota cu punct orez.
În rândul 50 se vor realiza scăderi de ochiuri: *3 ochiuri împreună dos (Un œil dos, 1 fille d'oeil, Un œil dos), Un visage d'oeil *, se repeta *-* pana la sfârșitul rândului, 3 ochiuri împreună dos – 61 ochiuri.
Rândurile 51-52 se vor tricota cu punct orez.

În rândul 53 se vor realiza scăderi de ochiuri: * 1 maille sur, 3 ochiuri împreună dos*se repetă *-* până la sfârșitul rândului, 1 ochi față – 31 ochiuri.
Rândurile 54-55 se vor tricota cu punct orez.

În rândul 56 se vor realiza scăderi de ochiuri: *3 ochiuri împreună dos, 1 yeux avant *, Répéter *-* jusqu'à la fin du rang, 3 ochiuri împreună dos – 15 ochiuri.
Rândurile 57-58 se vor tricota cu punct orez.

În rândul 59 se vor realiza scăderi de ochiuri: * 1 maille sur, 3 ochiuri împreună dos*se repetă *-* până la sfârșitul rândului– 8 ochiuri.
Cele 8 ochiuri se tricotează ca ochiuri față 3-4 rânduri circulare. Se trece firul de lucru prin cele 8 ochiuri și se strânge. Le fil est coupé et fixé sur la face arrière de la feuille de papier.


http://www.senpolia.ro

Passionnée de tricot, Gloxinii et les violettes africaines

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publié. Les champs obligatoires sont marqués *