Top Trendy


Top Trendy

Talla M;
Materiales necesarios :
110 g de lana de abeto Art Ideal;
Andreia # 4;
4 botones decorativos;
Destacar.
Circunferencia del busto: 90 cm;

El básico:
Fila 1: 1 niña de los ojos, 2 puntos juntos a, 1 Jetée, 1 ojo de la cara.
Fila 2-5: punct jerseu.
Se repetă rândurile 1-5.

Tejer explicación:
Topul se va tricota ca un singur detaliu de jos în sus până la răscroiala mânecilor.
Se montează pe andrea 180 ochiuri + 1 ochi pentru închiderea in cerc. Mallas están cerradas en un círculo, se fixează 1 marker și se tricotează 5 rânduri elastic cu punct orez= 180 ochiuri.

În continuare se vor tricota 2 rânduri în felul următor: malla 40 puntos Jersey, 8 ochiuri din centru cu punct orez (până la finisarea detaliului), 132 ochiuri punct jerseu. Entonces, Continuará con el modelo de punto base.

După 28 cm tricotați de la primul rând = 84 rânduri (5 rânduri punct orez, 2 filas una camiseta, 15 rapoarte modelul de bază, 2 filas una camiseta), mangas escote será hecho. Ochiurile detaliului tricotat se împart în felul următor: se fija de 1 marcador, pentru partea față = 40 ochiuri modelul de bază, arroz y términos mesh 8, 40 ochiuri modelul de bază, se fija de 1 marcador, pentru partea spate 92 ochiuri modelul de bază.

Din ambele părți ale părții față se delimitează câte 4 ochiuri cu câte 1 marker. Se va tricota circular în felul următor: 4 ochiuri delimitate cu punct orez, 36 ochiuri cu modelul de bază, arroz y términos mesh 8, 36 ochiuri modelul de bază, 4 ochiuri punct orez, iar pe ochiurile părții spate se va tricota cu punct orez. Se tricotează în acest mod încă 3 rânduri, după care ochiurile părții spate se închid.

Parte delantera: 4 ochiuri punct orez, 2 puntos a lo largo de la parte delantera izquierda, 32 ochiuri modelul de bază, 2 puntos a lo largo de la parte delantera derecha, 4 ochiuri punct orez. Libro de nuevo, las puntadas son tricotează como se presenta, jeteurile como malla dos. Ochiurile de margine se vor tricota ca ochiuri față.

Scăderea de ochiuri se va realiza numai în rândurile față.
Când pe andreaua de lucru rămân 11 ochiuri se va tricota în felul următor:
Fila 1: 4 ochiuri punct orez, juntas de 3 puntos, 4 ochiuri punct orez = 9 ochiuri.
Fila 2-4: toate ochiurile se tricotează cu punct orez;
Fila 3: 1 borde del ojo, 2 puntos juntos del dos, 2 puntos juntos a, 2 puntos juntos del dos, 1 ojo de la cara, 1 ochi de margine = 6 ochiuri.
Línea 5: 1 borde del ojo, 1 ochi față și se trece peste ochiul de margine, 2 puntos juntos del dos, 2 ochiuri împreună față = 3 ochiuri.

Cele 3 ochiuri rămase reprezintă breteaua și se tricotează cu punct orez 31 cm sau în funcție de lungimea dorită.
Firul de lucru se taie și se fixează de primul ochi din centru din cele 4 rămase (de pe porțiunea unde se vor coase nasturii).
A doua parte se va tricota în mod similar cu prima.

Acabado: Las correas de hombro son porque. Topul se spală și se cos pe mijloc cei 4 nasturi .


Deja un comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicado. Campos requeridos están marcados *