Suéter con mangas de puntada de cáñamo

Suéter con mangas de puntada

pulover cu maneci ajur
Talla: 38;
Materiales necesarios:
– 250 g Green Yarn World Cotton Soft (100% algodón, 180 m /50 g);
– André no. 2.5 y nº 3;

Densidad del hilo: 24 ochiuri x 32 randuri = 10 x 10 cm;
Modelos básicos:

Doble elástico: Fila 1: Con el hilo de trabajo tejer * 1 cara ojos, 1 vida*, repetir *-* hasta el final de la fila. Fila 2: * Jeteul teje como ojos frontales, Toma a Andrea 1ochi como un ojo de dos sin tejer, Enhebra antes de trabajar* repetir *-* hasta el final de la fila. Fila 3 y sus seguidores: * 1 chica de 1 ojo se enfrenta a Andrea 1eye como dos ojo sin tejer, Enhebra antes de trabajar* repetir *-* hasta el final de la fila.
schema pulover cu maneci ajur
Punto semielástico: 1 ojo niña, 1 ochi dos;
Elastic 4/4: 4 puntos delanteros, 4 puntos de sutura.
El modelo calado (no.. de ochiuri = 4):
Fila 1: * 2 puntos juntos frente, 2 jeteuri, Tome la aguja 1 ojo como el ojo frontal, 1 ochi fata si se trece peste ochiul luat pe andrea*, se repite *-*.
Fila 2 y todas las filas pares: todos los puntos serán del revés, iar jeteurile randului anterior se vor tricota dos rasucit;
Fila 3: todos los ojos se enfrentan;
Fila 5: se repeta raportul randului 1.

Descripción de la obra:
De nuevo frente: Está montado en agujas de tejer no.2.5- 101 ochiuri si se tricoteaza 4 randuri elastic dublu si 2 randuri punct semielastic.
In continuare se va tricota cu andrelele nr.3 elastic 4/4, incepand si sfarsind randurile cu 5 ochiuri fata. In primul rand se vor adauga la intervale egale 5 ochiuri.
Dupa 38 cm de la primul rand toate ochiurile se incheie.

Maneca dreapta si jumatate din partea dreapta fata si spate:
Está montado en agujas de tejer no.2.5- 41 ochiuri si se tricoteaza 4 randuri elastic dublu si 2 randuri punct semielastic.
In continuare se va tricota cu andrelele nr.3 modelul ajur, incepand si sfarsind randurile cu 3 ochiuri fata. In primul rand se vor adauga 1 ochi.
Después, in fiecare al 10-lea rand se vor adauga din ambele parti 15 x 1 ochi.

Dupa 56 cm de la primul rand se vor incheia primele 37 ochiuri si se va continua tricotarea pe ochiurile ramase (ver diagrama).
Dupa 64 cm de la primul rand se vor incheia cele 35 ochiuri ramase.
Maneca stanga si jumatate din partea stanga fata si spate se tricoteaza similar cu cea dreapta.

refinamiento: Las costuras laterales están hechas, cusatura manecii. Jumatatile partii dreapta si stanga spate/ fata se vor coase de marginea de sus a partii spate/ fata pe o distanta de 13 cm de la cusatura laterala (mira la foto).

 

4 pensamientos sobre "Suéter con mangas de puntada

  1. Hola, as dori sa dezvoltati mai mult finisarea bluzei! gracias,

  2. Am mai scris un comentariu, dorind sa-mi aratati cum se finalizeaza bluza, deoarece asa cum am inteles din descrierea dvs., respectiv acei 13 cm de la maneca cu partea de sus a bluzei fata/spate, ar insemna sa mai existe o cusatura in spate, pe modelul ajur, ceea ce nu se vede din fotografie. Multumiri,

  3. Buenas noches! Pe partea spate nu va mai exista nici o cusatura pe mijloc. Partea spate va arata exact ca partea din fata. Decir, detaliul din 35 ochiuri tricotate de la rascroiala manecii pana la 64 cm va forma umarul. Se coase pe 13 cm de la rascroiala manecii spre rascroiala gatului atat pe partea fata cat si pe partea spate.

Deja una respuesta

su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados *