Pulover roz din bumbac


Pulover roz din bumbac

Pulover roz din bumbacMărimea: 34;
Materiale necesare:
500 g fir roz (100% bumbac, 360 m/100 g),
Andrele circulare nr.3,
Croșeta nr.3.

Explicație tricotare:
Spate: Se montează pe andrea 100 ochiuri și se tricotează, după și înaintea ochiurilor de margine, modelul prezentat în schema nr.1. În schemă sunt prezentate doar rândurile față, în rândurile dos ochiurile se vor tricota așa cum se prezintă. Se repetă rândurile 1-12.
După 36 cm tricotați de la primul rând, pentru răscroiala mânecilor, se închid din ambele părți, în fiecare rând față 1 x 4 ochiuri, 1 x 3 ochiuri și 3 x 1 ochi.
După 58 cm tricotați de la primul rând, ochiurile rămase se închid.

Fața: Se va tricota ca și partea spate, dar cu răscroiala gâtului în forma de V.
Pentru aceasta, după 46 cm tricotați de la primul rând, ochiurile se împart în două, și fiecare parte se va tricota separat.schema pulover roz din bumbac
În fiecare rând față se vor închide 20 x 1 ochi. După 58 cm tricotați de la primul rând, ochiurile rămase se închid. A doua parte se va tricota simetric.

Mâneca: Se montează pe andrea 60 ochiuri și se tricotează după schema nr.1. Pentru lărgirea mânecii, în fiecare al 10-lea rând se vor adăuga din ambele părți 6 x 1 ochi.
După 20 cm tricotați de la primul rând se închid din ambele părți 1 x 4 ochiuri, 3 x 2 ochiuri și 20 x 1 ochi.
După 38 cm de la primul rând, ochiurile rămase se închid.
A doua mânecă se va tricota în mod similar.

Finisarea: Se realizează cusăturile detaliilor puloverului. Marginea răscroielii gâtului se va finisa cu ajutorul croșetei, realizând modelul prezentat în schema nr.2.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *