Bluza Margareta


Bluza Margareta

Mărimea: 36/38;
Materiale necesare:
300 g fir alb (100% bumbac, 250 m/100 g);
Croșeta nr. 2.5.
Densitate croșetare: 27 ochiuri x 12 rânduri = 10 x 10 cm.

Explicație croșetare:
Spate: Se croșetează un lanț din 10 ochiuri și se închide în cerc cu ajutorul unui picioruș de legătură.
Rândul 1: 1 ochi lanț de ridicare, 36 piciorușe fără jeteu în inelul format. Rândul se sfârșește cu un picioruș de legătură.
Rândul 2: 5 ochiuri lanț (3 ochiuri lanț pentru ridicare + 2 ochiuri lanț), * 1 picioruș cu jeteu în al 3-lea picioruș fără jeteu al rândului anterior din dreptul croșetei, 2 ochiuri lanț *, se repetă *-* de 10 ori , în total de 12 ori. Rândul se sfârșește cu un picioruș de legătură.Schema Bluza Margareta
Rândul 3:3 ochiuri lanț pentru ridicare, 2 piciorușe cu jeteu neterminate croșetate împreună în ochiul de la bază, 3 ochiuri lanț, * 3 piciorușe cu jeteu neterminate croșetate împreună în ochiul de la baza din arc ce urmează, formată din 2 ochiuri lanț a rândului anterior dinspre croșeta, 3 ochiuri lanț *, se repetă *-* 10 ori, în total de 12 ori. Rândul se sfârșește cu un picioruș de legătură.
În continuare se va croșeta conform schemei, inclusiv rândul 29. Firul de lucru se taie.

Fața: Se va croșeta ca și partea spate.
Mâneca dreaptă: Se realizează cusaturile laterale și cele de pe linia umerilor. Firul de lucru se fixează de marginea răscroielii mânecii de subraț. Pe marginea răscroielii mânecii se croșeteaza 12 raporturi. În continuare se va croșeta conform schemei nr. 2 – 31 rânduri. Fiecare rând se va sfârși cu un picioruș de legătură. Firul de lucru se taie.

Mâneca stângă se va tricota la fel ca mâneca dreapta.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *