Trikini


trikini

trikiniMarimea: 38-40;

Materiale necesare:
– 150 g fir de culoare orange (100% bumbac mercerizat, 400 m / 100 g);
– 20 g fir de culoare maro;
– 20 g fir de culoare bleu;
– 30 g fir de culoare bej;
– Croseta nr.2.

Descrierea lucrarii:

Sutien: Se croseteaza doua cupe dupa schema nr.1. Cupele se unesc intre ele printr-un lant din 9 ochiuri, iar dedesubtul cupelor se vor tricota 3 randuri picioruse fara jeteu.

Slip:schema1 trikini
Partea fata: Se croseteaza un lant din 15 ochiuri si se croseteaza 8 randuri picioruse cu jeteu, dupa care se vor realiza adaugari de ochiuri din ambele parti. Se vor croseta 14 randuri.
Partea spate – Incepand cu partea opusa a lantului din 15 ochiuri se vor croseta 5 randuri picioruse cu jeteu, dupa care se vor realiza adaugari de ochiuri din ambele parti. Se vor croseta 21 randuri.
Partea fata si partea spate a slipului se vor uni prin lanturi din 35 ochiuri lant. Cu fir de culoare maro se vor croseta 2 randuri picioruse cu jeteu, imprejurul slipului.

Dunga de pe diagonala:
Se fixeaza firul de lucru in locul prezentat in poza tiparului si se vor croseta picioruse cu jeteu in felul urmator: Dintr-o parte se va croseta drept, iar de pe partea cealalta se va scadea cate un ochi in fiecare rand (2 picioruse cu jeteu impreuna).

schema2 trikiniDunga crosetata se va coase de sutien.

Intreg costumul de baie se va croseta de jur imprejur cu 1 rand picioruse fara jeteu cu fir orange si 2 randuri picioruse fara jeteu cu fir maro.
Se vor confectiona doua sireturi din fir maro (prin rasucire) sau se vor croseta si se vor fixa pe partea dos de pe marginea de sus a cupelor sutienului.

Se va croseta o floare dupa schema nr.2 (floare se va pune in doua, pentru a reda forma unui fluturas) si se va accesoriza costumul de baie asa cum e prezentat in poza.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *